Prima pagină » Cancan » Roxana Vașniuc, ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Cu ce se ocupă frumoasa blondină de când a devenit mămică

Roxana Vașniuc, ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Cu ce se ocupă frumoasa blondină de când a devenit mămică

24 ian. 2022, 10:12,
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa Roxana Vașniuc a apărut în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Focoasa vedetă atrage privirile tuturor la evenimentele mondene cu ținutele sexy și fizicul de invidiat. Roxana Vașniuc are o carieră de succes în televiziune și se bucură de aprecierea publicului. Aceasta a provocat unele controverse în mediul online. Iată cu ce se ocupă frumoasa blondină de când a devenit mămică.

Roxana Vașniuc, apariții incendiare pe rețelele de socializare

Una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul autohton, Roxana Vașniuc, și-a surprins admiratorii cu apariții provocatoare în mediul online. Focoasa blondină s-a fotografiat în ținute sexy, lăsând la vedere formele perfecte.

La vârsta de 37 de ani, Roxana Vașniuc arată spectaculos, iar de când este mămică radiază de fericire. Mai mult, aceasta îmbină perfect planul personal cu cel profesional, având o carieră de succes și numeroase proiecte care îi aduc sume impresionante în conturi.

Frumoasa prezentatoare tv face furori ori de câte ori apare la evenimentele mondene, iar fotografiile de pe rețelele de socializare sunt extrem de apreciate de internauți. Vedeta demonstrează că vârsta este doar un număr și pozează în ipostaze incendiare. 

O altă vedetă din showbiz-ul autohton, care nu ține cont de vârstă și arată spectaculos este cântăreața Alina Eremia. Artista își surprinde fanii de fiecare dată cu aparițiile extrem de sexy.

Roxana Vașniuc se bucură de rolul de mămică și de relația frumoasă alături de partenerul ei de viață. Cu toate că cei doi sunt împreună de mai mulți ani, focoasa blondină nu a făcut pasul cel mare. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre motivele pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl fetiței ei.

,,Eu mă gândesc că am copilul, el e principala prioritate. Să stau eu, în loc să mă gândesc ce să-i ofer copilului mai bun și mai frumos, să stau să mă gândesc ce rochie să-mi iau, ce să le pun pe masă oamenilor. Am cumpărat un teren, vrem să facem un depozit, vreau să-mi schimb casa, nu mă gândesc la rochii de mireasă.”, a mărturisit aceasta.

Cu ce se ocupă blondina de când a devenit mămică

La vârsta de 37 de ani, Roxana Vașniuc se declară o femeie împlinită. Aceasta se bucură de aprecierea publicului și are o carieră de succes în televiziune. Mai mult, frumoasa blondină are câteva afaceri de care este mândră. 

Blondina câștigă sume impresionante din propria imagine, având colaborări cu mai multe magazine. Se pare că vedeta a fost protagonista unor scandaluri, fiind acuzată că nu și-a respectat contractul de colaborare cu mai multe firme. 

Roxana Vașniuc a fost sancționată și pentru aparițiile îndrăznețe, dar focoasa prezentatoare tv nu a ținut cont de criticile celor din jur. De când a devenit mămică, aceasta se ocupă de creșterea fetiței ei superbe, dar și de carieră. Frumoasa vedetă este extrem de activă în mediul online, având un număr impresionant de urmăritori.  

În ceea ce privește relația acesteia cu bărbatul care i-a cucerit inima, blondina a dezvăluit cum este ea în relația de cuplu și cum reușește să întrețină iubirea dintre ea și partenerul ei de viață.

,,M-a cerut. S-a pus și-n genunchi. E dorința din partea amândurora. Dacă nu venea pandemia, o bifam și pe asta. Mai bine să fim noi liniștiți și mai mult de atât…  știți, vânatul după ce e prins nu mai reprezintă un punct de atracție. Eu vreau tot timpul să nu mă aibă în plasa lui, să muncească.”, a declarat blondina.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton, care a provocat controverse cu aparițiile surprinzătoare este Corina Caciuc. Aceasta a devenit protagonista unui adevărat scandal în presă după ce s-a afișat în ipostaze inedite alături de Laurențiu Reghecampf, la scurt timp după ce acesta a divorțat de Anamaria Prodan.

Roxana Vașniuc și-a surprins admiratorii cu fotografii provocatoare în mediul online. Focoasa blondină se bucură de aprecierea publicului și face furori de fiecare dată când apare în public. Prezentatoarea tv se bucură de aprecierea publicului, având o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *