Prima pagină » Cancan » Roxana Vașniuc face furori pe Instagram. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

Roxana Vașniuc face furori pe Instagram. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

03 iun. 2022, 10:03,
în Cancan

Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Roxana Vașniuc, face furori pe Instagram și încinge imaginația bărbaților. Focoasa blondină arată spectaculos și nu ezită să își etaleze formele fără cusur în ținute incendiare. Cu toate că a fost criticată de unii pentru aparițiile îndrăznețe, Roxana Vașniuc nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și atrage privirile tuturor. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă.

Roxana Vașniuc încinge imaginația bărbaților pe Instagram

Roxana Vașniuc este o prezență răvășitoare în lumea mondenă. Blondina arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze nud. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în public cu ținutele sexy și formele voluptoase.

În ultima perioadă, Roxana Vașniuc a trecut prin transformări fizice spectaculoase după ce și-a făcut mai multe operații estetice. Focoasa vedetă are mai multe intervenții la sâni, un implant în fese și o rinoplastie. Mai mult, aceasta investește sume impresionante în tratamentele corporale și de întreținere a podoabei capilare. Roxana Vașniuc se mândrește cu o podoabă capilară superbă și face furori cu silueta fără cusur.

Dincolo de cariera de succes în televiziune, prezentatoarea este extrem de activă și pe rețelele de socializare. Roxana Vașniuc postează fotografii incendiare și pune pe jar inimile bărbaților.

Printre vedetele care pozează provocator în mediul online se află și Natalia Mateuț. Aceasta s-a afișat goală de mai multe ori, spre încântarea publicului masculin. Și frumoasa Corina Caciuc face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy.

Roxana Vașniuc are un trecut amoros tumultuos, însă se bucură din plin de rolul de mămică. Aceasta a avut o relație scandaloasă cu tatăl fetiței ei, fiind nelipsite certurile și împăcările dintre cei doi.

Cum reușește să arate atât de bine focoasa vedetă

Roxana Vașniuc se mândrește cu o siluetă fără cusur și încinge imaginația bărbaților cu formele sale voluptoase. După ce a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, blondina a ajuns la forma fizică mult dorită.

Focoasa prezentatoare a dezvăluit care sunt trucurile ei de înfrumusețare și tratamentele pentru care investește sume impresionante. Blondina nu ține cont de bani când vine vorba de look-ul ei perfect.

,,Încerc sa îmbin tratamentele profesionale cu cele tradiționale. Folosesc un tratamentul revoluţionar, dar şi unul la îndemâna oricui, cu ulei de cocos. Secretul este o cască specială pe care o încălzesc la cuptorul cu microunde, iar cu ea obţin un efect maxim al măştii. Ştiu că un păr sănătos, curat și îngrijit reprezintă o carte de vizită pentru orice femeie. Eu mă mândresc cu un păr bogat și sunt foarte atentă când îmi aleg un specialist pentu a-l coafa, nu-l las pe mâna oricui.”, a mărturisit aceasta.

Roxana Vașniuc se bucură de succes nu doar în televiziune, ci și în afaceri. Aceasta are mai multe contracte de colaborare cu brand-uri de renume și este imaginea mai multor companii. Blondina promovează și produse în mediul online, reușind să își rotunjească veniturile din activitatea sa.

La vârsta de 37 de ani, Roxana Vașniuc arată spectaculos și își surprinde admiratorii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare. Vedeta se mândrește cu o siluetă de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`