Prima pagină » Cancan » Roxana Vașniuc are o biografie surprinzătoare. Detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare

Roxana Vașniuc are o biografie surprinzătoare. Detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare

08 apr. 2022, 10:03,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai răvășitoare apariții în lumea mondenă, Roxana Vașniuc, are o biografie surprinzătoare. Vedeta se bucură din plin de celebritate însă de-a lungul timpului a fost protagonista unor scandaluri în showbiz-ul autohton. Puțini sunt cei care știu detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare și ce secrete ascunde aceasta.

Roxana Vașniuc are o biografie surprinzătoare și un trecut tumultuos

Celebra prezentatoare Roxana Vașniuc are un trecut controversat și o biografie pe măsură. Vedeta originară din Botoșani a fost pasionată de mică de televiziune și s-a mutat în București pentru a-și urma cel mai mare vis, acela de a deveni celebră. Focoasa blondină s-a remarcat de la primele apariții în showbiz-ul autohton.

Extrem de dezinvoltă și ambițioasă, Roxana Vașniuc a primit numeroase proiecte de televiziune și a prezentat mai multe emisiuni de succes. Vedeta a cunoscut artiști celebri din România atunci când a prezentat o faimoasă emisiune de folclor la Etno Tv.

La vârsta de 37 de ani, Roxana Vașniuc se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului. Aceasta face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene și nu ezită să își etaleze formele voluptoase. Prezentatoarea tv s-a afișat și în ipostaze nud, fiind criticată de unii pentru aparițiile îndrăznețe.

Roxana Vașniuc a trecut de-a lungul timpului prin transformări fizice spectaculoase. Blondina și-a făcut mai multe operații estetice și optează frecvent pentru schimbări de look inedite.

Dincolo de celebritate și de succesul pe plan profesional, vedeta ascunde un trecut amoros tumultuos. Aceasta are o fetiță superbă de care este tare mândră, însă relația cu tatăl copilului ei a fost plină de certuri și împăcări. Cei doi au fost implicați în mai multe scandaluri după ce s-au acuzat reciproc de infidelitate.

Ce secrete ascunde frumoasa vedetă

Puțini sunt cei care știu cum este Roxana Vașniuc dincolo de lumina reflectoarelor și ce secrete ascunde aceasta. Vedeta a avut mai multe relații de dragoste tumultuoase, însă povestea de iubire cu tatăl fetiței ei a propulsat-o în atenția publicului. Roxana Vașniuc și partenerul ei de viață, Ionuț, au o fetiță superbă, însă scandalurile din viața celor doi au fost nenumărate. Aceștia s-au despărțit și s-au împăcat, iar acuzațiile pe care și le-au adus de-a lungul timpului au atras atenția publicului.

În prezent, blondina se dedică fetiței ei superbe și are o relație bună cu bărbatul pe care l-a acuzat cu ani în urmă de violență și infidelitate. Prezentatoarea se bucură din plin de viață și face furori în mediul online. Roxana Vașniuc pozează sexy și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Printre vedetele care se afișează în ipostaze nud pe rețelele de socializare se află și Carmen de la Sălciua. Artista își surprinde fanii cu fotografii sexy și are un număr impresionat de urmăritori. Și Corina Caciuc face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze tandre alături de Laurențiu Reghecampf.

Celebra prezentatoare Roxana Vașniuc are o biografie surprinzătoare și un trecut amoros controversat. Focoasa blondină a fost nu de puține ori protagonista unor scandaluri de amploare după ce l-a acuzat pe tatăl fetiței ei de violență și infidelitate. Vedeta are în prezent o relație bună cu bărbatul, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită. Roxana Vașniuc se bucură de celebritate și de aprecierea publicului autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *