Prima pagină » Cancan » Roxana Vancea vrea să devină mamă în curând! „Mai am niște chestii…”

Roxana Vancea vrea să devină mamă în curând! „Mai am niște chestii…”

04 ian. 2021, 12:07,
BZI.ro, în Cancan

După cum singură mărturisește, viața de familie îi priește și, mai mult de-atât, Roxana Vancea susține că este pregătită să devină mamă în curând. Însă până va naște și își va ține în brațe propriii copii, se „antrenează” în postura de mamă cu copilul soțului ei.

De ceva timp, Roxana Vancea a intra în rândul femeilor care se ocupă de familie. Vedeta și-a întemeiat o familie cu Dragoș Paiu și a devenit și mămică vitregă pentru băiețelul acestuia. Deși își dorește să aibă și ea copii, Roxana a mărturisit ce o împiedică, pentru moment, să treacă la fapte.

Roxana Vancea, pregătită să devină mamă în curând

În urmă cu ceva timp, Roxana Vancea declara că nu se vede prea curând mămică. Iar motivul principal invocat de vedete era faptul că nu are timp. Însă de când s-a căsătorit, se pare că lucrurile s-au schimbat și este pregătită să facă pasul cel mare.

Mai mult, în urmă cu ceva timp, aceasta a declarat că își dorește chiar mai mulți copii. Fosta asistentă TV a mărturisit că visează să aibă o fetiță și un băiețel.

„Vreau doi. Am zis că poate vor fi gemeni, fată și băiat”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Motivul pentru care nu a devenit încă mămică

Recent, în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, Roxana Vancea a mărturisit ce o oprește, pentru moment, să rămână însărcinată. Vedeta a recunoscut că deși își dorește acest lucru, momentan nu este posibil din cauza unor probleme dentare pe care le are.

„Mai am niște chestii de terminat la dentist, vreo două sau trei, și apoi gata, ne gândim și la treaba asta. Pentru că nu ai voie să faci niciun fel de anestezie în timpul sarcinii”, i-a spus Roxana Vancei prietenei sale Elena Ionescu, în cadrul emisiunii.

S-a căsătorit la sfârșitul anului 2019

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil la scurt timp de când aceștia și-au anunțat public relația. Cererea în căsătorie a fost făcută pe 24 noiembrie 2019, iar după aproximativ o lună, cei doi au decis să-și concretizeze dragostea în fața ofițerului stării civile.

Deși Dragoș Paiu, soțul vedetei, mai are un băiețel dintre-o relație anterioară eșuată, pe Roxana Vancea o bate gândul să treacă prin emoțiile nașterii și aibă propriii copii. Chiar dacă s-au căsătorit în urmă cu doar două luni, pe ambii proaspeți soți îi bate gândul să devină părinți împreună, iar lucrul acesta s-ar putea întâmpla în scurt timp.

Așadar, nu este exclus să auzim că Roxana Vancea urmează să devină mamă în curând, poate chiar anul acesta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *