Prima pagină » Actualitate » Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios! Frumoasa brunetă a strălucit în rochia de mireasă!

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios! Frumoasa brunetă a strălucit în rochia de mireasă!

04 mart. 2024, 10:40,
în Actualitate

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios, Cei doi au avut parte de un eveniment spectaculos, nunta celor doi având loc sâmbătă, 2 martie 2024. Roxana Vancea și Dragoș Paiu au celebrat unitatea lor în fața lui Dumnezeu, prin căsătoria religioasă desfășurată într-o biserică din București. Roxana Vancea a a arătat superb în rochie de mireasă.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios

Roxana Vancea și Dragoș Paiu trăiesc una dintre cele mai frumoase relații din showbiz-ul din România. Cei doi au parte de o iubire frumoasă, sunt tot timpul împreună, astfel că nu ratează niciun moment din a-și exprima dragostea pe care și-o poartă unul altuia.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit în anul 2019, iar relația lor este una extraordinară. Dragoș are un copil dintr-o relația anterioară, astfel că Roxana este obligată să comunice cu mama copilului.

Deoarece trăiesc fiecare moment la intensitate maximă, Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, și-au dorit să aibă împreună un copil. Astfel, în urmă cu aproape doi ani, cei doi au devenit părinții unui băiețel superb, pe nume Zian.

Ei bine, după ce au devenit parteneri oficiali în decembrie 2019, moment în care a avut loc ceremonia civilă, Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu au decis că este momentul să facă și marele pas, și anume cununia religioasă, dar și petrecerea de nuntă.

Mai exact, cununia religioasă a avut loc sâmbătă, la data de 2 martie 2024, și a fost un eveniment de o plin de emoție.

Fosta asistentă TV a strălucit în rochia de nuntă

Roxana Vancea a strălucit la propriu, îmbrăcată într-o rochie albă ca zăpada. Soțul ei, Dragoș Paiu, a ales un costum negru, completat cu o cămașă neagră și un papion, transmițând sobrietate și rafinament.

Și cei doi copii ai lor, Milan și Zian, au fost îmbrăcai în ton cu părinții lor.

„Din punctul meu de vedere nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi. Laura și Vladimir, vă mulțumim că ați acceptat să fiți alături de noi în această călătorie numită viață. Cuvintele mele sunt prea sărace ca să exprime recunoștința pe care o simțim”, a scris Rioxana Vancea, pe pagina ei de Instagram.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au vorbit despre planurile de viitor pe care le au împreună. Roxana a menționat că soțul ei se vede locuind la Novaci.

„Lui îi place mult la Novaci, de unde sunt eu. El s-ar vedea acolo trăind”, a declarat Roxana Vancea.

Cei doi își doresc să se retragă la țară, înconjurați de animale, dar unde să își creeze și o mică sala de sport, activitate care este primordială în viața lor.

„Noi avem un tablou frumos în minte. Vrem să ne retragem la țară, cu o casă modernă. Să avem și animale domestice, un solar al nostru de unde să mâncăm legume proaspete. La bătrânețe… eu mă gândesc să ne retragem undeva la 45 de ani. Avem un plan să facem și o mică sală. Nu renunțăm la sport, e o pasiune”, a spus Dragoș Paiu.

Acum, Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios, frumoasa brunetă strălucind în rochia de mireasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *