Prima pagină » Cancan » Roxana Vancea se mărită cu Dragoș Paiu. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară

Roxana Vancea se mărită cu Dragoș Paiu. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară

23 nov. 2021, 09:27,
BZI.ro, în Cancan

Roxana Vancea formează o familie perfectă cu Dragoș Paiu. Cei doi au devenit de curând părinți, iar acum se bucură de viață mai mult ca niciodată. Cu doar câteva zile în urmă, vedeta a dus la final sarcina și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Roxana experimentează pentru prima oară acest lucru, soțul ei a devenit tătic pentru a doua oară deoarece mai are un băiețel dintr-o relație anterioară.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil în anul 2019

Cu toate că cei doi au cununia civilă făcută de ceva ani, Roxana și Dragoș nu au reușit să facă și cununia religioasă. Cei doi sunt pregătiți însă și pentru acest pas însă așteaptă ca lucrurile să se mai liniștească. Mai mult decât atât, Roxana știe exact cum o să arate totul.

„Mie nu-mi place ideea aia de mulți oameni, eu vreau să mă simt eu bine, nu invitații să se simtă bine. I-am propus lui Dragoș să facem nunta pe o insulă, noi cu nașii. O să fie ceva să se potrivească cu plaja (n.r referitor la rochia de mireasă)”, a declarat Roxana Vancea, în urmă cu ceva timp.

Cum s-au cunoscut cei doi

Roxana Vancea a trecut de-a lungul timpului prin mai multe transformări, iar Dragoș a fost lângă ea să o poată ajuta în acest proces. Primul pas către o relație a fost făcut chiar de către frumoasa vedetă. Când a aflat că sportivul este singur, Roxana i-a răspuns la un InstaStory pe Instagram, iar de acolo a început povestea lor.

„Mi-a răspuns și am început să vorbim și după vreo trei zile am mers la un film, cel mai prost film! După film a trebuit să-l duc acasă și am mai stat o jumătate de oră – o oră, se făcuse 11, și după în întreb: «Bă ce facem, ne pupăm sau nu, că trebuie să plec» și el a zis «Da, ne pupăm dacă vrei tu»”, a spus Roxana Vancea.

Cum se menține în formă Roxana Vancea

Roxana Vancea, fosta asistentă a emisiunii matinale de la Antena 1, are o formă fizică de invidiat, iar metoda prin care se menține în formă este la îndemâna oricui.

„Se numește sport. N-am ținut niciodată cure de slăbire, pentru că știu că nu sunt în stare să mă abțin de la dulciuri, în special de la cheese cake, prăjitura mea preferată și-atunci am fost nevoită să găsesc altă soluție ca să nu mă îngraș”, a declarat Roxana Vancea.

Vedeta știe că atunci când exagerează cu prăjiturile cu brânză, o așteaptă zile de antrenament prelungit. „Fac 60 de minute de cardio. Și-apoi urc și cobor, timp de o oră jumătate, în ritm alert, treptele din Parcul Carol. Nu le-am numărat niciodată, dar sunt foarte multe. Sau fac cam 30 de bazine la Dinamo, iubesc înotul”, spune ea.

Ce spune Roxana Vancea despre Dragoș Paiu

Roxana Vancea a recunoscut că este geloasă deoarece soțul ei este un bărbat râvnit, dar și Dragoș Paiu are momentele lui de gelozie. Focoasa brunetă a șters o parte din fotografiile provocatoare de pe rețelele de socializare, fiind mai atentă la aparițiile sale publice.

„Eu n-am fost geloasă în viața mea până să îl întâlnesc pe Dragoş! Acum sunt, nu pentru că îmi dă motive, ci pentru că e un bărbat foarte frumos şi foarte râvnit.

Este un bărbat gelos. Nu îmi arată nici mie câteodată asta. Cred că m-aş îngrijora mai tare dacă nu ar fi gelos.

Am şters pozele în care apărea altcineva, care evident nu mai făcea parte din viața mea şi câteva  poze  mai „obraznice” să zic aşa, în costum de baie sau lenjerie, dar asta nu din cauza lui, ci atunci când l-am înscris pe Milan la grădiniță şi eram urmărită pe Instagram sau Facebook de alte mămici sau educatoare”, a spus îndrăgita vedetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *