Prima pagină » National » Roxana Vancea se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Cine îi vă boteza bebelușul

Roxana Vancea se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Cine îi vă boteza bebelușul

11 nov. 2021, 10:33,
BZI.ro, în National

Roxana Vancea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dragoș Paiu. Focoasa brunetă se află pe ultima suta de metri cu sarcina, iar de curând a spus cine îi va bottez bebelușul. Vedeta este extrem de nerăbdătoare să își strângă copilul în brațe.

De curând, aceasta a spus cum se vede în postura de viitoare mămică. Potrivit celor spuse de Roxana, nu își dorește să fie o mamă autoritară însă, va încerca să se impună pentru a-i oferi o educație bună.

Pe cine va avea Roxana Vancea ca naș

Nerăbdătoare să își țină copilul în brațe, Roxana a vorbit deschis despre ce fel de mama se vede.

„Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea. Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă.Îmi doresc să fiu 100% implicată, dar le-am promis mamei și soacră-mii că le voi permite să mă ajute.

Și ele vor să se bucure de pitici. Și atunci, probabil că 2-3 ore, când o să mă întorc la muncă, o să îl las cu Dragoș sau cu una dintre ele. În rest, vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată. Nu vreau să ratez nimic.”, a povestit Roxana Vancea.

Vedeta a spus că și-a ales și nașii și că a cumpărat aproape tot ce îi este necesar pentru botez. Micuțul va fi creștinat de managerul lui Dragoș, care și-a luat deja în serios rolul de naș și a trimis pentru viitorul său finuţ mai multe cadouri:

„La început, bebele va sta cu noi în cameră, să îl putem monitoriza non-stop. I-am luat un pătuț, pe care îl vom pune lângă patul nostru.

În rest, am luat doar strictul necesar. Mai am multe de achiziționat. Milan i-a ales un cărucior, o scoică pentru mașină, o măsuță de înfășat cu cădiță, eu mi-am ales un ham, să pot pleca cu el peste tot și a mai primit foarte multe cadouri de la Ranbir, managerul lui Dragoș, cel care va fi naș.”, a încheiat bruneta.

Dragoș Paiu îi face toate poftele în această perioadă

Dragoș Paiu îi este alături în aceste clipe și încearcă tot timpul să preia din sarcinile casei și să o scutească de activități pentru că îşi doreşte ca soţia lui să se odihnească pe cât de mult este posibil.

„E foarte atent cu mine, mai ales că am o sarcină cu risc. Nu mă lasă să fac nimic în casă și mereu mă roagă să-i dau sarcini, să nu mai fac singură nimic. Mă menajează mereu, e atent să mănânc toate mesele, să mă odihnesc, ieșim mereu să mă plimb. Și mi-a făcut toate poftele cu dorința mea de a pleca peste tot cu Milan. Oriunde am cerut să mergem, a fost de acord, oricât de obositor a fost.”, a mai adăugat Roxana Vancea.

Despre aceasta s-a mai zvonit și faptul că a avut o relație cu Mihai Bendeac în urmă cu mai mulți ani.

Cine este Roxana Vancea

Roxana Vancea s-a născut pe 2 iunie 1990 în București. Aceasta are 1.61 m. și 50 de kg. În trecut, Roxana Vancea s-a făcut remarcată pentru silueta rubensiană şi bustul generos a cărui circumferinţă cu siguranţă depăşea 100 de cm. Roxana a lucrat pentru Antena 1 la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. După ce a devenit pasionată de fitnes şi a petrecut mai multe ore pe zi în sală, Roxana a decis că e timpul pentru o schimbare majoră în viaţa sa.

În prezent, aceasta este căsătorită cu Dragoș Paiu și așteaptă primul copil. Soțul acesteia mai are un băiat dintr-o relație anterioară cu care bruneta se ințelege perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *