Prima pagină » Cancan » Roxana Vancea, o vedetă la înălțime. Frumoasa brunetă se pregătește de nuntă

Roxana Vancea, o vedetă la înălțime. Frumoasa brunetă se pregătește de nuntă

18 mart. 2022, 08:55,
în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Roxana Vancea, este o vedetă la înălțime. De când a devenit mamă, aceasta radiază de fericire și se bucură din plin de viață alături de Dragoș Paiu, bărbatul care i-a cucerit inima. Frumoasa brunetă este pregătită să îmbrace rochia de mireasă și se pregătește de nuntă.

Roxana Vancea se bucură de succes și este o vedetă la înălțime

La vârsta de 31 de ani, Roxana Vancea se declară o femeie împlinită. Focoasa brunetă are o carieră de succes, este apreciată de public și se mândrește cu o familie superbă. De când a devenit mamă, aceasta este mai fericită ca oricând și se dedică în totalitate partenerului ei de viață.

Roxana Vancea formează un cuplu de câțiva ani cu Dragoș Paiu și în pofida reticențelor unora, povestea lor de iubire a rezistat. Cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și se pregătesc pentru cele mai importante evenimente din viața lor, nunta și botezul. Fosta iubită a lui Mihai Bendeac este pregătită să îmbrace rochia de mireasă și să își creștineze băiețelul.

Roxana Vancea este o prezență răvășitoare în lumea mondenă. Vedeta se menține în formă și face furori cu fizicul fără cusur. Focoasa brunetă a pus pe jar inimile bărbaților pe vremea când a pozat nud, iar pictorialele provocatoare i-au adus și mai multă celebritate.

Printre vedetele care nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare se află și Roxana Vașniuc. Aceasta își surprinde fanii cu fotografii îndrăznețe pe rețelele de socializare, spre încântarea publicului masculin. Și celebra Vica Blochina atrage privirile tuturor, iar pozele sexy din mediul online sunt extrem de apreciate de internauți.

Roxana Vancea nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață alături de partenerul ei. Aceasta a devenit în ultima vreme o prezență discretă în showbiz-ul autohton, preferând să se dedice în totalitate familiei. Și fosta asistentă tv Flavia Mihășan s-a retras din televiziune de dragul familiei. La vârsta de 37 de ani, vedeta are o carieră de succes și este împlinită pe plan personal.

Frumoasa brunetă este pregătită să îmbrace rochia de mireasă

Roxana Vancea radiază de fericire și se pregătește de nuntă. Aceasta își va creștina băiețelul la sfârșitul lunii mai, dar își dorește cât de curând să îmbrace rochia de mireasă. Cu ani în urmă vedeta declara că nu crede în căsătorie, însă lucrurile s-au schimbat complet de când bruneta l-a cunoscut pe Dragoș Paiu, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima.

Roxana Vancea își dorește să organizeze cununia religioasă tot în acest an și se află în toiul pregătirilor. Aceasta a refuzat un nou proiect de televiziune, dorind să se dedice în totalitate creșterii fiului ei.

Recent, frumoasa  brunetă a vorbit despre cele mai importante evenimente din viața ei, botezul băiețelului și nunta mult visată.

,,Botezul va avea loc la sfârșitul lui mai. (…) Vreau să fim doar cu familia, la biserică, apoi să facem o masă cu apropiații. (…) La nuntă vom face cu toți prietenii. Să mai crească cel mic să putem să ne organizăm, suntem legați de mâini și de picioare, momentan nu am stabilit când o vom face.

Nu m-am întors la muncă. O voi face-o abia după ce încep diversificarea cu cel mic, acum îl hrănesc numai la sân. Din oră în oră îi dau să mănânce. Așa că este exclus să pot accepta în acest moment vreun proiect TV.”, a declarat aceasta.

Roxana Vancea este o vedetă la înălțime, având o carieră de succes în televiziune și o familie superbă de care este tare mândră. Focoasa brunetă radiază de fericire și se bucură din plin de rolul de mamă, alături de partenerul ei de viață, care o răsfață mereu.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *