Prima pagină » Cancan ultimă oră » Roxana Vancea i-a interzis băiatului cel mare, Milan, să se uite la desene: „Întreabă orice psiholog dacă…

Roxana Vancea i-a interzis băiatului cel mare, Milan, să se uite la desene: „Întreabă orice psiholog dacă…

27 ian. 2022, 19:46,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Roxana Vancea se declară o femeie împlinită, asta pentru că e mămică a doi băieți, Zian, bebelușul nou-născut, dar și Milan, fiul lui Dragoș Paiu din prima căsătorie.
Roxana Vancea ține frecvent legătura cu fanii săi din mediul online, iar aceasta primește mereu fel și fel de întrebări de la internauți, vedeta încercând totdeauna să le răspundă acestora în cel mai scurt timp.

Ei bine, așa s-a întâmplat și recent, pe pagina personală de Instagram, acolo unde un admirator a întrebat-o pe Roxana Vancea care este motivul pentru care nu-i permite fiului cel mare al lui Dragoș Paiu, Milan, să se uite la desene animate.

Milan, fiul cel mare al lui Dragoș Paiu, are patru ani

Fiul cel mare al lui Dragoș Paiu, Milan, are patru ani, iar Roxana Vancea este foarte atașată de acesta și are o relație nemaipomenită cu băiatul, mai ales că se implică foarte mult în creșterea lui. Ei bine, însă, în urmă cu ceva vreme, proaspăta mămică le povestea fanilor din online că nu-i permite lui Milan să se uite la desene animate, iar un internaut ce și-a adus aminte de acest lucru nu a ezitat să o întrebe recent care este, de fapt, motivul pentru care a luat această decizie.

Așadar, Roxana Vancea nu a ezitat în niciun fel să răspundă la această întrebare, așa că vedeta a explicat faptul că Milan are vârsta de 4 ani, iar potrivit speciliștilor, un copil de vârsta lui nu ar trebui să aibă acces la orice ține de tehnologie, respectiv televizor, telefon și altele.

„Are 4 ani. Întreabă orice psiholog dacă la 4 ani un copil ar trebui să aibă acces la orice tip de device”, a spus Roxana Vancea pe Instagram.

Roxana Vancea se întoarce la muncă, la doar două luni de când a născut

Recent, Roxana Vancea și-a anunțat și întoarcerea la muncă, asta pentru că a mărturisit că este nerăbdătoare să-și reia activitatea.
Vedeta a explicat în cadrul unui interviu că nu poate sta degeaba, așa că va face cumva să meargă și la sala de fitness, acolo unde are foarte multe fete ce se antrenează cu ea și o așteaptă de multă vreme.

„Din ianuarie, februarie o să mă întorc la sală. Am fetele programate doar dimineață, o să le mut pe toate să facem antrenamentele pe parcursul a trei ore, ca să-i pot lăsa mamei pentru bebe doar laptele pentru o masă. Nu pot sta degeaba, plus că fetele mă cheamă, abia mă așteaptă”, a declarat Roxana Vancea pentru Playtech.ro.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *