Prima pagină » Cultural » Roxana Vancea, criticată pe Instagram după ce a postat câteva fotografii cu fiul ei. Frumoasa vedetă a avut o reacție neașteptată

Roxana Vancea, criticată pe Instagram după ce a postat câteva fotografii cu fiul ei. Frumoasa vedetă a avut o reacție neașteptată

23 nov. 2022, 10:33,
BZI.ro, în Cultural

Roxana Vancea a fost recent criticată pe Instagram după ce a postat câteva fotografii cu fiul ei. Vedeta radiază de fericire de când este mamă și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. La vârsta de 32 de ani, aceasta are o căsnicie frumoasă alături de Dragoș Paiu, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima. Roxana Vancea s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, dar este activă în mediul online, unde împărtășește cu fanii experiențe din viața privată și postează fotografii de familie. Frumoasa vedetă a avut o reacție neașteptată după ce a primit câteva replici dure din partea internauților.

Roxana Vancea, criticată pe Instagram după ce a postat câteva fotografii cu fiul ei

Roxana Vancea și Dragoș Paiu formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Vedeta a renunțat de ceva vreme la televiziune pentru a se dedica familiei de care este tare mândră. Roxana Vancea s-a căsătorit în anul 2019 cu partenerul ei de viață, iar în anul 2021 au devenit părinți.

Viața vedetei s-a schimbat complet de când este mamă și se bucură din plin de provocările zilnice. Roxana Vancea postează frecvent pe rețelele de socializare fotografii cu băiețelul ei, Zian. Recent, aceasta a organizat o mare petrecere pentru a sărbători ziua micuțului, care a împlinit un an.

Roxana Vancea a avut parte de o reacție neașteptată din partea fanilor după ce a postat fotografii cu fiul ei tuns chel. După valul de replici dure în mediul online, frumoasa vedetă a dezvăluit motivul pentru care a decis să îl radă în cap pe fiul ei.

„Foarte multă lume nu a înțeles de ce l-am tuns. Eu l-am tuns pentru că am respectat tradiția să îl tund la un an, să îi tai moțul la un an, de aceea nu l-am tuns mai devreme, dar el a avut foarte mult păr de când s-a născut și lui nu i-a căzut părul de bebeluș. Așteptam să facă un an să pot să-i tai moțul, ca apoi să pot să îl tund. L-aș fi tuns mai devreme dacă nu era tradiția cu moțul. Deci, oricum îl tundeam, dar nu l-am tuns ca să îi crească părul mai des și ce spune toată lumea. L-am tuns ca să-i crească părul uniform, pentru că el pe o parte îl avea mai scurt, pe o parte mai lung, pe o parte deloc”, a explicat vedeta.

Roxana Vancea se bucură în prezent de rolul de mămică și radiază de fericire alături de soțul ei. Vedeta nu ține cont de vârstă, se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Și frumoasa Florentina Raiciu face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Vedeta își asumă trecutul amoros tumultuos și se bucură de celebritate.

Ce spune vedeta despre provocările vieții de familie

Roxana Vancea a fost aspru criticată de fani după ce a decis să îl tundă chel pe băiețelul ei care a împlinit un an. Vedeta a reacționat imediat și a dezvăluit motivul pentru care a recurs la acest gest.

„Ei au luat-o că e doar un mit asta cu crescutul părului mai des. Acum nu știu dacă e mit, nu e mit, habar nu am. Eu l-am tuns ca să îi crească uniform. El nu a avut nicio treabă nici când l-a tuns, l-a tuns nașul lui și se uită în oglindă și râde. Nu a avut nicio reacție, nu a plâns. Copilul este vesel în continuare. O să îl mai tund că îmi place cum îi stă… are o chelie! Aveam emoții, pentru că am văzut tot felul de căpuțuri, turtite pe o parte, prin spate și chiar aveam emoții. Am fost foarte stresată cu treaba asta, să aibă capul rotund”, a mai adăugat aceasta.

Roxana Vancea se bucură din plin de rolul de mamă și are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei. Vedeta recunoaște că are parte de multe provocări pe plan ersonal, dar reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

,,Dacă m-ar fi întrebat cineva acum 3-4 ani ce mă face fericită m-aș fi raportat la ceva ce ține de mine. Acum, să văd copiii bine și sănătoși pentru că asta e cel mai important lucru. Fericirea lor îmi hrănește sufletul. (…) Da, este adevărat, sunt total schimbată, nici eu nu credeam că niște îngerași îți pot schimba viața, dar s-a întâmplat și în cazul meu, așa cum auzeam în jurul meu, înainte să devin mamă, că un copil este o binecuvântare.“, a declarat vedeta.

Roxana Vancea nu ține cont de criticile celor din jur și se bucură din plin de rolul de mamă. Vedeta se declară o femeie împlinită pe plan personal și are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, Dragoș Paiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *