Prima pagină » Cancan ultimă oră » Roxana Vancea a vorbit fără perdea despre Mihai Bendeac! Ce comentarii primește despre el, la postările cu familia: „Se mai găsește o rătăcită să îmi spună de el”

Roxana Vancea a vorbit fără perdea despre Mihai Bendeac! Ce comentarii primește despre el, la postările cu familia: „Se mai găsește o rătăcită să îmi spună de el”

23 iun. 2024, 19:20,
în Cancan ultimă oră

Roxana Vancea a recunoscut că încă primește mesaje despre Mihai Bendeac.

Roxana Vancea este foarte îndrăgită și urmărită de public. Are o familie frumoasă, cu care se mândrește și a câștigat admirația multora. Aceasta a devenit cunoscută în perioada în care făcea clipuri amuzante cu Mihai Bendeac și formau un cuplu.

Roxana Vancea, dezvăluiri despre Mihai Bendeac

Roxana Vancea are o familie superbă, alături de Dragoș Paiu, însă, se pare, și în ziua de azi, lumea o mai asociază cu Mihai Bendeac.

Astfel, vedeta ne-a dezvăluit că mai primește comentarii despre el.

„Da, mă mai asociază lumea cu Bendeac. Când postez câte ceva pe Instagram, câte un filmuleț sau ceva haios, mai găsești câte o rătăcită acolo care întreabă ceva de el.”, a precizat Roxana Vancea, pentru WOWbiz.

Cum se înțelege Roxana Vancea cu mama lui Milan?

Roxana Vancea a dezvăluit că se înțelege bine cu mama lui Milan, și că amândouă țin la părerea celui mic.

Aceasta ne-a mărturisit că adeseori lumea crede că Milan este fiul ei și trebuie să explice de fiecare dată.

„Pe Zian nu trebuie să-l împărțim cu nimeni, pe Milan îl împărțim cu mama lui. Multă lume nu mă crede că Milan nu este copilul meu. Nu am făcut niciodată diferențe între Zian și Milan. Zian nu pleacă din magazin fără să-i ia și lui Milan ceva. Avem o relație decentă, normală cu mama lui Milan. În afară de faptul că îi dăm copilul, îl luăm, când este acolo, comunicăm tot timpul cu ea să știm dacă e bine, nu deranjăm prea mult.

Când este aici, la fel, dacă ea vrea să sune, sună pe telefonul copilului sau al lui Dragoș. E o relație ok pentru copil. Nu avem de e să ne certăm, programul este stabilit de comun acord. Cred că ne-ar fi fost mult mai greu dacă ne-am fi ținut de program exact cum ar fi. Noi, un an trebuia să îl avem noi de sărbători, un an ea. Milan a zis că vrea acolo sau dincolo. Și noi și mama lui am ținut cont de părerea lui Milan.

Atunci ne-a fost mai ușor. Nu a fost niciodată cazul să ne certăm. Și ea și Dragoș țin cont de părerea copilului și atunci a cântărit foarte mult pentru noi.”, a declarat Roxana Vancea, pentru WOWbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *