Prima pagină » Cancan » Roxana Vancea a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce dificultăți a întâmpinat de-a lungul sarcinii

Roxana Vancea a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce dificultăți a întâmpinat de-a lungul sarcinii

01 mart. 2022, 09:52,
BZI.ro, în Cancan

Anul trecut, Roxana Vancea, la vârstă de 31 ani a adus pe lume un băiețel sănătos. În repetate rânduri, vedeta a declarat faptul că nu dorește să se căsătorească, însă în anul 2019, Roxana a oficializat casătoria cu Dragoș Paiu. O persoană activă fiind, aceasta a trebuit să ia o pauză de la mișcarea fizică intensă, din cauza sarcinii. Dragoș Paiu, soțul acesteia, a fost alături de fosta asistentă tv pe tot parcursul sarcinii, fiind nerăbdător de a deveni tată pentru a doua oară.

Deși idila dintre Mihai Bendeac și Roxana Vancea a făcut furori acum câțiva ani, și majoritatea doreau ca cei doi să se împace, cele două vedete au rămas în relații bune chiar dacă nu și-au mai continuat relația. După despărțirea de actor, focoasa brunetă a reușit să își întemeieze o familie și să devină mamă.

Roxana Vancea: Vârsta la care a devenit mamă

Vedeta a declarat în nenumărate rânduri, faptul că nu dorește să se căsătorească. Însă, Roxana a șocat pe toată lumea când la finalul anului 2019 s-a căsătorit cu Dragoș Paiu. Soțul fostei asistente TV a făcut pasul cel mare de a o cere în căsătorie în luna noiembrie 2019, iar în următoarea lună cei doi au oficializat căsătoria. În urma fericitului eveniment, Roxana Vancea a născut un băiețel spre finalul anului 2021. Bruneta a devenit mamă la vârstă de 31 ani. Aceasta își dorește să fie cât mai mult prezentă în viața copilului său. A declarat că dorește să îi fie atât partener de joacă, prietenă, cât și mamă. De asemenea, vedeta nu își propune să fie o mamă autoritară, însă consideră că nici nu trebuie să lase copilul să facă ce vrea.

„Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi.”, a declarat Roxana Vancea.

Roxana Vancea: „Am născut natural, fără epidurală, fără nimic.”

Deși a avut o sarcină cu risc, aceasta a ales să nască pe cale naturală, aducând pe lume un copil sănătos. Din cauza faptului că aceasta a trebuit să aibă mai multă grijă de sarcină, vedeta a trebuit să renunțe la actvitatea fizică intensă, însă medicii nu i-au interzis mișcarea fizică ușoară.

„Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis”, declara aceasta.

Chiar dacă vedeta nu a mai făcut atât de multă mișcare că de obicei, nu s-au observat aproape deloc kilogramele puse.  Medicii i-au recomandat vedetei să nu pună mai mult de 10 kg, deoarece colul ei este foarte strâns. Activă din fire fiind, la o lună după naștere, fosta prezentatoare a ajuns la kilogramele pe care le avea înainte de sarcină, la 46 kg. Deși fosta asistentă tv a avut o sarcină cu risc, aceasta nu a avut parte de complicații la naștere. În timpul sarcinii, vedeta a avut parte de sprijin din partea soțului său, acesta fiind nerăbdător să devină tată pentru a doua oară.

„E ușor să treci prin asta atunci când ai alături de tine omul potrivit.”, a declarat vedeta.

Dragoș Paiu mai are un fiu dintr-o relație anterioară, însă asta nu a fost o piedică pentru relația celor doi. Roxana Vancea și fiul acestuia, Milan, se înțeleg de minune, vedeta ocupându-se și ea la rândul său de creșterea micuțului.

Roxana Vancea, la vârsta de 31 ani și-a întemeiat familia mult dorită, alături de bărbatul grijuliu, Dragoș Paiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *