Prima pagină » Radio » Actualitate » Roxana Nemeș și soțul ei s-au mutat în casă nouă. Cum arată locuința

Roxana Nemeș și soțul ei s-au mutat în casă nouă. Cum arată locuința

26 iun. 2023, 10:26,
în Radio

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, s-au mutat în casă nouă, lucrările de construcție decurgând așa cum și-au dorit cei doi. Potrivit blondinei, vila acesteia este încă un vis împlinit, ba chiar a pregătit și o cameră pentru copil. Mai mult, vila cu două etaje a Roxanei Nemeș are și piscină exterioară, fiind exact pe gustul vedetei.

În urmă cu mai bine de un an, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” anunța că au început lucrările de construcție a noii sale locuințe. Recent, pe contul de Instagram, blondina a postat mai multe imagini din interiorul căminului mult visat. În cele din urmă, lucrările au fost finalizate, astfel că vedeta și soțul ei s-au mutat după ce și-au amenajat spațiul după bunul plac.

Roxana Nemeș și soțul ei s-au mutat în casă nouă

Anul trecut, în luna septembrie, Roxana Nemeș și Călin Hagima au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă. La câteva luni distanță, în această primăvară, cei doi au anunțat că se vor muta în casă nouă, lucrările de construcție aflându-se încă în desfășurare. Pe contul său de Instagram, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a postat câteva fotografii cu interiorul casei. Aceasta a susținut că spațiul nu este locuibil și că, deocamdată, arată ca un „șantier”.

Potrivit primelor informații, locuința vedetei are două etaje și este dotată cu piscină exterioară, fiind una dintre dorințele acesteia. În planul locuinței, se pare că este inclusă și o cameră destinată copilului. Blondina a recunoscut că își dorește să devină mamă și crede că soțul ei s-ar descurca excelent în rolul de tată.

La sfârșitul anului trecutr, blondina a postat un videoclip în care le-a prezentat fanilor locuința în care urmează să se mute. Atunci, lucrările erau încă în desfășurare, însă Roxana Nemeș spunea că se gândește deja la modul în care își va amenaja spațiul.

La parter, se află o sufragerie spațioasă și bucătăria. La etajul superior, se regăsesc camera matrimonială, camera copilului și un birou. Se pare că una dintre dorințele Roxanei Nemeș a fost aceea de a avea o piscină exterioară.

„Pe șantier… Haos, haos, este haos… Aici o să vină insula, unde o să îmi beau cafeluța. Abia aștept, cu view spre piscină”, a povestit Roxana Nemeș, pe contul de socializare.

Casa, un vis împlinit

Anul trecut, după căsătorie, fosta concurentă de la „Survivor România” estima că lucrările de construcție ar putea fi gata până la începutul vertii 2023. Și chiar așa a și fost. Totodată, Roxana Nemeș a recunoscut că plănuiește să devină mamă, mărturisind că nu vrea să amâne prea mult acest moment.

„Sunt foarte fericită. E un alt vis împlinit, e o nouă etapă pentru noi. E un proiect destul de mare, o să mai dureze puțin, dar abia așteptăm să fie gata. Visăm noaptea, suntem super fericiți. (…) O să fie frumos, sper ca la finalul verii să fac baie în piscina noastră”, mărturisea în urmă cu ceva timp Roxana Nemeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *