Prima pagină » Cancan » Roxana Nemeș și soțul ei își doresc un copil! Ce dezvăluiri a făcut artista

Roxana Nemeș și soțul ei își doresc un copil! Ce dezvăluiri a făcut artista

18 apr. 2022, 13:13,
în Cancan

Frumoasa Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagimă, „lucrează” în prezent la un copil, astfel că în curând cei doi ar putea experimenta ipostaza de părinți. Vedeta blondină și Călin s-au căsătorit civil în 2021, pe 17 septembrie, după mai bine de patru ani de relație. În weekend, Roxana Nemeș a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani, ea și soțul ei sărbătorind departe de țară.

Artista blondină a fost pasionată de muzică de la o vârstă fragedă, însă a făcut și balet în adolescență. Cu toate acestea, nu muzica a propulsat-o în showbizul autohton, ci un pictorial incediar care s-a desfășurat într-o bibliotecă din București. Pentru o bună perioadă de timp, Roxana Nemeș a cochetat cu muzica însă în ultimii ani s-a făcut remarcată prin participarea la anumite reality-show-uri. Totodată, în prezent, ea este și prezentatoare de emisiune la Kanal D, post TV la care practic ea s-a relansat.

Roxana Nemeș și soțul ei își doresc un copil

Ajunsă la frumoasa vârstă de 33 de ani, Roxana Nemeș și-a sărbătorit ziua de naștere departe de tara, într-un peisaj idilic din Italia, mai exact în Positano. Roxana și Călin Hagimă, soțul ei, au petrecut că în filmele italiene de ziua artistei, ocazie cu care s-a aflat și cea mai fierbinte dorință a ei. Astfel, Roxana Nemeș a precizat că în prezent nu mai este atrasă de lucrurile materiale, ci pune accent pe viața de familie. Mai precis, Roxana Nemeș a recunoscut că lucrează la un bebeluş.

Dacă în fiecare an, Roxana a avut parte de tot ce și-a propus sau și-a dorit de ziua ei, de data aceasta ceea ce vrea frumoasa cântăreață sta în mâinile lui Dumnezeu. Roxana și-a găsit liniștea și fericirea în brațele soțului ei, Calin Hagimă, care o iubește nespus și îi face toate poftele, după cum se vede și de pe contul de socializare. Cu siguranță și plecarea în vacanţa de ziua ei, în Italia, pe Coasta din Amalfi, este o surpriză pe care Calin Hagimă i-a pregătit-o Roxanei. Însă, vedeta mărturisește că speră că cea mai mare dorință pe care și-a pus-o de ziua ei să se și împlinească, și anume să rămână însărcinată.

Îmi doresc un bebe și lucrez în sensul ăsta. Nu contează ce o să fie, dar să vină și să fie sănătos. Frumos ştiu că o să fie, să fie sănătos și deștept. Mă văd mama de băiat și toață lumea îmi spune asta. Dar și dacă o să fie fată, o să fie ca mine”, a dezvăluit Roxana Nemeș.

Roxana Nemes, vacanţa de vis de ziua ei

În urmă cu puţin timp, artista declara că îşi doreşte ca ziua ei să o prindă în Positano, unde să-şi facă pofta. Iar acest lucru chiar s-a îndeplinit, artista fiind de câteva zile în Italia cu soțul ei.

De ziua mea, dimineața la micul dejun, să beau un prosecco sau mimosa (cocktail – n.r.). Nu mi-a ieșit în niciun an, doar serile, la petrecere cu prietenii, dar niciodată dimineața n-am putut să-mi fac pofta asta, pentru că aveam treabă în ziua respectivă, trebuia să și conduc… 😊. De data asta, neapărat, vreau să beau prosecco sau mimosa dimineața, și să am view-ul frumos! (…) Merg în Italia, în Positano, câteva zile, așa… de ziua mea, să-mi fac «pofta»!”, spunea Roxana Nemeș, care a avut astfel cadrul perfect pentru „a lucra” cu soțul ei la un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`