Prima pagină » Lifestyle » Fashion » Roxana Nemes, in ipostaze fierbinti. Iata cum arata GOALA. Acestea sunt imaginile care l-au innebunit pe Radu Groza (+18)

Roxana Nemes, in ipostaze fierbinti. Iata cum arata GOALA. Acestea sunt imaginile care l-au innebunit pe Radu Groza (+18)

30 apr. 2015, 16:19,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:32435;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Roxana Nemes a devenit cunoscuta in urma cu aproape 7 ani, atunci cand a pozat la rubrica „Fata de la pagina 3” a ziarului nostru! In 2008, blondina pasea increzatoare in lumea mondena, fiind constienta de atuurile ei.
La nici doi ani de cand a pozat in Click!, blonda sexy, cu sani imensi, i-a sucit mintile lui Radu Groza, impresar renumit in randul vedetelor, care nu a putut rezista in fata farmecelor ei. Se pare ca voluptuoasa blonda a stiut cum sa il cucereasca pe Radu, tinand cont de ipostazele fierbinti in care s-a lasat fotografiata. Relatia cu impresarul a propulsat-o repede in lumea mondena, iar Roxana Nemes a inceput sa fie cat mai cunoscuta in lumea muzicala.
Se stie faptul ca Radu Groza a suferit mult dupa ce s-a despartit de Adina, solista trupei Heaven, ba chiar a avut nevoie de 3 ani sa o uite. Totul a fost dat uitarii in momentul in care a aparut Roxana si s-a indragostit nebuneste de aceasta, in urma cu 5 ani. El a fost fascinat de bustul impresionant si de masurile unui manechin de top pe care tanara cantareata le are.
Imaginile cu Roxana Nemes, in ipostaze XXX
Desi se cunosteau de mai multa vreme, cei doi s-au cuplat in 2010: „Ne stim de cativa ani, iar acum ne-am redescoperit. Nu stiu cine a facut primul pas, a venit de la sine. Ne iubim, ne intelegem foarte bine, avem foarte multe lucruri in comun. Nici noi nu ne asteptam sa fim impreuna. Nu simt diferenta de varsta, de 15 ani, uneori Radu este mai copil decat mine”, a declara Roxana, pentru Click!, la acea vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *