Prima pagină » Cancan » Roxana Nemeș a spus adevărul despre părinți. Căsătoriți în floarea tinereții, ambii au rămas văduvi

Roxana Nemeș a spus adevărul despre părinți. Căsătoriți în floarea tinereții, ambii au rămas văduvi

27 mart. 2024, 13:56,
în Cancan

Invitată într-un podcast, Roxana Nemeș a spus adevărul despre părinți, povestea acestora fiind pe cât de rară, pe atât de emoționantă. Înainte de a fi împreună, mama și tatăl vedetei mai fuseseră căsătoriți o dată, însă au rămas văduvi. În plus, părinții Roxanei Nemeș aveau fiecare și câte o fetiță.

Se spune că telenovelele au scenarii exagerate și lacrimogene, dar ce să mai zici atunci când viața îți scoate în cale o asemenea poveste? Una sută la sută reală, care face parte din trecutul unei persoane publice de la noi… Părinții Roxanei Nemeș au rămas amândoi văduvi de tineri, fiecare cu câte un copil mic, s-au întâlnit, s-au căsătorit pe 16 aprilie, iar după un an, tot pe 16 aprilie, a venit pe lume Roxana.

Roxana Nemeș a spus adevărul despre părinți

Fosta „faimoasă” de la Survivor All Stars, Roxana Nemeș, în vârstă de 34 de ani, a fost invitată în cea mai nouă ediție a podcastului „Vorba lui Jorge”. Foști colegi de suferință în jungla Dominicană, Jorge și Roxana au avut ce povesti, mai ales că, într-un anumit punct vieților lor au au ceva în comun.

Roxana Nemeș a dezvăluit un tulburător secret de familie, dar l-a povestit cu intenția de a fi o lecție motivațională și inspirațională pentru cei care o ascultă. Povestea părinților ei este una emoționantă, incredibilă, care poate se petrecere o dată la un milion de cazuri.

„Părinții mei au mai fost căsătoriți o dată, la 19-20 de ani, au rămas văduvi amândoi, la 23-24, au rămas cu câte o fetiță fiecare. După câțiva ani s-au cunoscut, chit că nu își mai doreau, nu mai vedeau o altă familie în momentul acela, erau tineri, cu câte un copil…

S-au cunoscut, s-au căsătorit pe 16 aprilie și exact după un an, exact pe 16 aprilie, am venit eu pe lume. Noi mereu ne facem ziua împreună. Dacă o vezi pe mama, dacă îl vezi pe tata, pe lângă faptul că se iubesc foarte mult și s-au iubit întotdeauna foarte mult și am trăit cu exemplul ăsta în casă, cât de uniți au fost, îndiferent de perioadele pe care le-au trăit, bune, rele, cu trei copii după ei”, a spus Roxana Nemeș.

A fost crescută mai mult de surorile ei

Câte șanse sunt ca doi tineri, ambii văduvi, ambii cu câte o fetiță, să se întâlnească, să se iubească și să mai facă un copil, tot fată, care să se nască pe 16 aprilie, adică fix pe data cununiei lor? Ei bine, asta s-a întâmplat în cazul Roxanei.

„Când m-am născut eu, surorile mele aveau 5 și 7 ani, ele m-au crescut. Gândește-te că eu am venit ca o păpușă în viața lor. Ai mei munceau de atunci, ele m-au crescut. Soră-mea a fost singura care mi-a tras o palmă în viața asta și cred că dacă aș mai enerva-o și acum mi-ar mai trage una, pentru că și acum sunt ca și copilul ei.

E foarte emoționantă povestea, iar pentru mine e foarte greu să înțeleg și în același timp îi apreciez foarte mult pe ai mei, pentru că ne-au crescut în felul în care ne-au crescut pe toate. N-am simțit niciodată că eu sunt doar a lor, că sora cea mijlocie (Raluca) e lui tata, cea mare (Georgiana, 41 de ani), a mamei, niciodată n-au făcut vreo diferență”, a mai povestit Roxana Nemeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024