Prima pagină » Magazin » Roxana Ionescu, platita „sa faca sex” cu Albu si cu Traistariu
Roxana Ionescu, platita

Roxana Ionescu, platita „sa faca sex” cu Albu si cu Traistariu

17 apr. 2013, 09:13,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:359387;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Mama Natura, cum este poreclita Roxana Ionescu, a acceptat sa joace intr-un film realizat de Media- Pro, asteptat cu nerabdare de fanii ei, avand in vedere spumosul scenariu. Ea va fi partenera lui Mihai Albu, proaspat divortat, ambii avand rol de swingeri care adora sa faca sex cu un alt cuplu de vedete, format din Mihai Traistariu si Simona Florescu.

Chiar daca rolul Roxanei nu presupune prea mult efort actoricesc, vedeta TV a fost recompensata cu aproximativ 5.000 de euro pentru prestatia sa, scrie libertatea.ro. Iar inainte de a semna contractul, ea a refuzat, potrivit unor surse din anturajul ei, sa filmeze nud in aceasta productie a carei premiera va avea loc in toamna.

Daca, potrivit scenariului, ei ii place sa priveasca alte cupluri in timp ce fac sex sau chiar sa li se alature, Roxana a marturisit ca, in viata reala, nu are astfel de placeri: „Nu as face niciodata sex in grup”, a declarat Roxana pentru Libertatea. In ceea ce-l priveste pe partenerul sau, Mihai Albu, el a filmat scenele fierbinti cu Roxana, dar si cu celalalt cuplu, format din Mihai Traistariu si Simona Florescu, la o saptamana dupa ce a depus actele de divort de Iulia Albu. Numai ca el batuse palma cu producatorii filmului cu doua luni inainte de a anunta ca va deveni burlac, asa ca nu a fost o decizie luata la minut, ca sa ii faca in ciuda fostei partenere de viata.

Dupa ce a terminat filmarile, Roxana si-a tras doua tatuaje. Pe gat are inscriptionate cuvintele „sanatate”, „iubire” si „noroc”, iar la incheietura mainii si-a scris „o femeie independenta”. Acestea vor disparea insa peste cateva saptamani, dat fiind faptul ca Mama Natura a optat pentru desenele cu hena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
15 august 2024
15 august 2024