Prima pagină » Cancan » Roxana Ionescu nu mai pozează goală de când s-a retras din televiziune. Cu ce se ocupă în prezent frumoasa vedetă

Roxana Ionescu nu mai pozează goală de când s-a retras din televiziune. Cu ce se ocupă în prezent frumoasa vedetă

17 aug. 2022, 09:21,
în Cancan

Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Roxana Ionescu, nu mai pozează goală de când s-a retras din televiziune. Cea cunoscută de public drept ,,Mama Natură” a decis în urmă cu mai mulți ani să nu mai apară în lumina reflectoarelor și să se dedice familiei.  Puțini sunt cei care știu cum arată acum Roxana Ionescu și cu ce se ocupă în prezent frumoasa vedetă.

Roxana Ionescu a renunțat la televiziune și nu mai pozează goală

Roxana Ionescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta a făcut furori pe vremea când apărea la o celebră emisiune prezentată de Dan Negru, iar formele sale voluptoase i-au adus numele de ,,Mama Natură.” Focoasa vedetă a încins imaginația multor bărbați cu pictorialele sale nud și aparițiile incendiare la evenimentele mondene.

Roxana Ionescu are o carieră de succes și este apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. În urmă cu câțiva ani, aceasta a decis să se retragă din televiziune și să se dedice familiei. După mai multe suferințe în dragoste, Roxana Ionescu și-a găsit fericirea alături de Tinu Vidaicu, actualul ei soț.

Cei doi au avut la început o relație la distanță, însă ulterior ,,Mama Natură” a plecat din București și s-a mutat în Timișoara, acolo unde locuia Tinu Vidaicu. În prezent, aceștia au o căsnicie frumoasă și își doresc să devină părinți cât mai curând.

,,Simțeam nevoia să fim foarte mult unul lângă celălalt, doar că niciunul nu făcea pasul. Eu nu voiam să vin la Timișoara, el nu voia să se mute la București, era complicat. Lucrurile s-au așezat de la sine, am avut parte și de susținerea părinților. (…) Nu regret nicio secundă că m-am mutat, știu sigur că dacă nu aș fi făcut-o, aș fi fost un om trist și nu aș fi ajuns la această fericire și împlinire de acum.

Noi ne dorim acum un copilaș și lucrăm la acest lucru, însă fără stres sau nebunia care are legătură cu a verifica și calendarul. Sperăm că anul acesta.”, a declarat Roxana Ionescu.

Printre vedetele care au făcut furori cu pictorialele nud se află și Cosmina Păsărin. Aceasta a încins imaginația multor bărbații cu aparițiile sale incendiare. Și frumoasa artistă Andreea Antonescu a pozat goală de mai multe ori, iar în prezent nu ezită să își etaleze formele fără cusur și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Cu ce se ocupă vedeta de când nu mai apare în lumina reflectoarelor

Roxana Ionescu este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și apare tot mai rar în lumina reflectoarelor. Vedeta se dedică în prezent soțului ei și se bucură din plin de viața de familie. Aceasta s-a reinventat pe plan profesional și se ocupă de afacerile partenerului ei de viață, care are un club și lucrează ca DJ.

,,Weekend de weekend simt o emoție pentru că fac anumite lucruri în clubul nostru care sunt spontane așa cumva. Niciodată să nu spui niciodată! Atunci când l-am cunoscut pe Tinu, în 2013, puteam să jur că eu niciodată nu o să mă mut din București. Și că niciodată nu o să renunț la viața mea. Puteam să jur, și am fost cea mai sinceră în momentul acesta!

Lucrurile s-au schimbat în bine și știu că sună a clișeu, dar sunt cel mai fericit om. Asta cred eu că este fericirea, ce trăiesc eu acum, viața mea normală. În momentul în care ți se aliniază viața personală cu viața profesională și cu prieteni, familie, când se aliniază toate, cred că atunci ai o viață perfectă. Și eu, acum, sunt norocoasă.”, a mărturisit vedeta tv.

În prezent, Roxana Ionescu se bucură din plin de viața de familie și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Roxana Ionescu apare tot mai rar în spațiul public și își ține familia departe de ochii curioșilor. Vedeta nu mai pozează nud și este atentă la fiecare apariție a sa în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *