Prima pagină » Radio » Actualitate » Roxana Ionescu a ținut o dietă cu care a scăpat de 15 kilograme. Cum reușește blondina să se mențină

Roxana Ionescu a ținut o dietă cu care a scăpat de 15 kilograme. Cum reușește blondina să se mențină

02 sept. 2022, 11:27,
în Radio

Roxana Ionescu le-a povestit fanilor că a apelat la o dietă pentru a scăpa de kilogramele nedorite și a ajuns la rezultatul dorit. Cea căreia i se spune „Mama Natură” recunoaște că este o persoană activă, care face mult sport. Totodată, Roxana Ionescu mai spune că evită să mânânce prăjit însă uneori își mai face anumite pofte culinare.

Roxana Ionescu a reușit să slăbească 15 kilograme și se menține într-o formă de invidiat. Soția lui Tinu Vidaicu, cea căreia multă vreme i s-a spus Mama Natură datorită formelor cu care a fost înzestrată, face eforturi pentru a avea o siluetă impecabilă.

Roxana Ionescu a ținut o dietă cu care a scăpat de 15 kilograme

Vedeta a dezvăluit că se bazează pe o dietă care conține trei mese principale, cu alimente bine alese. Roxana Ionescu are și un truc la care apelează pentru a ține greutate în frâu: nu se ridică niciodată sătulă de la masă. Foarte rar mănâncă prăjit, iar atunci când își permite asta apelează la cartofi prăjiți, o plăcere vinovată pentru mulți dintre noi.

Soția lui Tinu Vidaicu mănâncă la ore fixe, puțin, cât să se sature, iar anumite pofte culinare și le face o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta.

„Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste. Aceste pofte „nocive” mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta”, a declarat Roxana Ionescu.

Pe lângă alimentație, Roxana Ionescu are grijă să facă mișcare de mai multe ori pe săptămână, merge la sală și este o fire foarte activă.

„La sală merg de trei ori pe săptămână, sunt o persoană activă. Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon. O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic, nici sală fără dietă, trebuie să existe un echilibru în toate”, a mai spus Mama Natură.

Roxana Ionescu vrea să devină mamă

Fosta asistentă de televiziune a mărturisit că ea și soțul ei își doresc să devină părinți. Vedeta nu se stresează la acest capitol și lasă lucrurile să vină natural. Ea spune că speră ca minunea să se întâmple cât mai curând și că va fi o mămică modernă.

Roxana Ionescu îți dorește să fie o mamă bună pentru copilul ei, la fel cum mama ei a fost pentru ea. Vedeta este convinsă că și soțul ei va fi un tată implicat pentru că amândoi visează să devină părinți.

Reamintim că în urmă cu trei ani,  Roxana Ionescu a pierdut o sarcină avansată, în șase luni, trecând atunci prin momente dificile. Cu toate acestea, Roxana și soțul ei și-au găsit puterea să meargă mai departe, iar acum își doresc mai mult ca oricând să devină părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`