Prima pagină » Radio » Actualitate » Roxana Hulpe a spus ce nume va avea fetița ei. Prezentatoarea de la Pro TV e însărcinată în 7 luni

Roxana Hulpe a spus ce nume va avea fetița ei. Prezentatoarea de la Pro TV e însărcinată în 7 luni

17 nov. 2022, 10:20,
BZI.ro, în Radio

Prezentatoarea TV Roxana Hulpe, însărcinată în 7 luni, a ales deja un nume pentru fetița ei, care se va naște la începutul anului viitor. Cu toate acestea, jurnalista precizează că fiica ei va mai avea un prenume, însă ea și soțul ei nu s-au decis încă asupra lui. Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu au uimit pe toată lumea când s-au căsătorit la începutul acestei toamne.

Roxana Hulpe este însărcinată în 7 luni și a dezvăluit că a ales deja numele bebelușului. Prezentatoarea de la Pro TV va avea o fetiță și abia așteaptă momentul în care o va strânge la piept.

Roxana Hulpe a spus ce nume va avea fetița ei

La scurt timp după ce s-a căsătorit, Roxana Hulpe a anunțat că este însărcinată. Timp de 6 luni ea a preferat să își țină sarcina ascunsă, pentru a se asigura că totul este în regulă cu bebelușul. Ei bine, vedeta va avea o fetiță pe care a ales să o numească Rafila, așa cum o cheamă și pe ea, dar și pe bunica ei.

„Unul dintre ele va fi Rafila. Eu sunt Roxana Rafila, după bunica mea, deci unul va fi Rafila. Dar va mai fi un nume. Avem o listă întreagă, ne pregătim”, a povestit Roxana Hulpe, la emisiunea „Vorbește lumea”.

Totodată, vedeta de la Pro TV a mărturisit că își dorește să se întoarcă foarte repede pe micul ecran, așa că își dorește o bonă care să știe să aibă grijă de fiica ei într-un mod deosebit.

„Îmi doresc bonă, suntem simpatici și eu, și Bogdan, foarte plecați de acasă și ne dorim în continuare să fim plecați de acasă. Da (n.r. – trebuie să aibă experiență), pregătire medicală, îți dai seama…”, a mai spus Roxana Hulpe.

Roxana Hulpe se temea că nu poate face copii pe cale naturală

Prezentatoarea de la Pro TV s-a destăinuit își dorea mult să devină mamă, însă din cauza unor probleme medicale credea că nu poate face copii pe cale naturală. Roxana Hulpe a fost foarte fericită când a aflat că este însărcinată.

„Mi-am dorit foarte mult un copil, doar că, din motive medicale, nu s-a întâmplat. De ziua mea, când suflam în tort, mi-am pus dorința asta. (…) Trei zile mai târizu am aflat că sunt însărcinată, natural. Dintr-o foarte mare dragoste vine fetița aceasta pe lune, în ianuarie”, a mai dezvăluit ea.

În primele luni, ea a fost foarte grijulie cu sarcina, pentru că își dorea ca totul să decurgă bine. Vedeta voia să facă niște tratamente pentru a rămâne însărcinată, însă nu a mai fost nevoie.

„Îmi era foarte tare teamă ca sarcina să nu evolueze, pentru că eu am și endometrioză. Foarte mulți medici mi-au spus că este greu să rămân însărcinată natural, eram foarte supărată. Urma să mă pregătesc pentru niște tratamente, dar nu a fost cazul”, a mai spus Roxana Hulpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *