Prima pagină » Radio » Actualitate » Roxana Hulpe a avut nunta cu Bogdan Rădulescu la o lună de la cererea în căsătorie. Ce ținută a purtat prezentatoarea de la Pro TV

Roxana Hulpe a avut nunta cu Bogdan Rădulescu la o lună de la cererea în căsătorie. Ce ținută a purtat prezentatoarea de la Pro TV

06 sept. 2022, 10:04,
BZI.ro, în Radio

Prezentatoarea Pro TV Roxana Hulpe a avut în weekend nunta cu Bogdan Rădulescu, la o lună de la cererea în căsătorie, la Festivalul UNTOLD. Cununia civilă a frumoasei blondine a avut loc sâmbătă, 3 septembrie, la Cluj-Napoca, prietenii și familia fiindu-le alături la acest important eveniment. Tinerii însurăței s-au simțit minunat iar petrecerea s-a întins până duminică inclusiv.

În urmă cu o lună, lumea mondenă era uimită de vestea că Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie. Și aceasta deoarece în urmă cu doi ani ea urma să facă nunta cu chef Alex Petricean, acum formând un cuplu cu Bogdan Rădulescu. Acum, cererea s-a petrecut într-o manieră inedită, pe stadionul Cluj ARENA, la festivalul UNTOLD.

Roxana Hulpe a avut nunta cu Bogdan Rădulescu la o lună de la cererea în căsătorie

Roxana Hulpe, cu o carieră de reporter de peste 10 ani la Pro TV și de aproape 2 ani fiind prezentatoare în echipa știrilor matinale din weekend, a spus cel mai important DA din viață. Frumoasa blondină s-a căsătorit civil sâmbătă, 3 septembrie, la Cluj-Napoca. Cu numai o lună în urmă, vedeta a fost cerută în căsătorie pe scena de la UNTOLD 2022 de partenerul ei Bogdan Rădulescu.

Evenimentul a avut loc într-un loc superb în Cluj-Napoca, mai exact pe Lacul Tarnița. Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit civil, iar prietenii și familia le-a fost alături în acele momente speciale din viața lor. La cununia civilă, Roxana Hulpe a purtat o rochie albă, cu o fundă mare la spate, iar pe cap a avut o coroniță de flori. În schimb, Bogdan Rădulescu a îmbrăcat pantaloni crem, cămașă albă și sacou în carouri.

Petrecerea ocazionată de căsătorie a durat mai multe zile, astfel că mirii au petrecut chiar și duminică, alături de invitații lor, în aceeași locație. Reamintim că Roxana Hulpe a avut parte de surpriza vieții ei când, pe data de 3 august, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Bogdan Rădulescu. Acesta a organizat pe Cluj Arena un moment inedit. Pe un ecran uriaș rulau poze cu ei doi, iar la un moment dat el a cerut-o în căsătorie și i-a oferit inelul de logodnă. Referitor la graba cu care s-a căsătorit, unii internauți au speculat că Roxana Hulpe ar putea fi însărcinată. Ce-i drept, și rochia purtată de prezentatoare lăsa loc de interpretări.

Roxana Hulpe a format un cuplu cu Alex Petricean

Dincolo de viața profesională, dar și de marele pas făcut de aceasta, alături de Bogdan Rădulescu, Roxana Hulpe s-a iubit în trecut cu Alex Petricean, bucătar. Cei doi au format un cuplu începând din 2018, iar în anul 2020 ar fi trebuit să facă nunta. Cu toate acestea, Roxana și Alex nu au mai ajuns în fața altarului și în cele din urmă s-au despărțit. Nunta lor a fost amânată pentru că a venit pandemia, iar după mai mulți ani de relație au decis ca fiecare să o ia pe alt drum.

Poreclit „D’Artagnan”, chef Alex Petricean a devenit cunoscut după participarea sa la prima ediție MasterChef, unde a câștigat locul al treilea. Mai mult, simpaticul chef a făcut 15 ani de sport de performanță – scrimă – de unde și porecla după celebrul muschetar. Iar de câțiva ani, acesta deține un restaurant care aduce bucătăria românească în farfurie sub diferite forme inovatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *