Prima pagină » Cancan » Roxana Hulpe a avut două nașe superbe la nuntă. Soțiile lui Cabral și a lui Cosmin Stan s-au duelat în ținute

Roxana Hulpe a avut două nașe superbe la nuntă. Soțiile lui Cabral și a lui Cosmin Stan s-au duelat în ținute

06 iun. 2024, 11:15,
BZI.ro, în Cancan

Știrista Pro TV Roxana Hulpe a avut două nașe la nuntă, în weekend, acestea fiind nimeni altele decât Andreea Ibacka și Oana Stan. Cum petrecerea a avut dress code inspirat de lumea circului, și ținutele invitaților au fost pe măsură. Iar cele două nașe, soțiile lui Cabral și a lui Cosmin Stan, au fost la înălțime cu rochiile purtate.

Au trecut câteva zile de la nunta Roxanei Hulpe, dar încă se vorbește despre eveniment, mai ales despre ținute. Nașele chiar au fost la înălțime cu rochiile lor spectaculoase. Soția lui Cabral a și spus de unde e ținuta și uite cât costă, potrivit LPF!

S-a cununat religios de ziua ei

Roxana Hulpe s-a căsătorit religios în weekend, chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani. Ea este prezentatoarea știrilor din weekend, de la Pro TV, iar mirele, Bogdan Rădulescu, este unul dintre creatorii festivalurilor Untold și Neversea, așa că la nunta lor a plouat cu vedete, mai ales din PRO TV.

Roxana a fost cununată chiar de tatăl ei, preot paroh în Gilău, fiind unul dintre cei mai apreciați din întreaga Mitropolie a Clujului. A purtat două rochii de mireasă, dar ambele au fost croite pe corp, model sirenă, prima având și o trenă impresionantă, care a fost tăiată la petrecere.

Roxana Hulpe a avut două nașe superbe la nuntă

Mireasa a fost în centrul atenției, cum e firesc, dar nici cele două nașe nu au trecut neobservate. Cuplul Hulpe-Rădulescu a fost nășit de perechile Cabral și Andreea Ibacka, respectiv Cosmin Stan și soția sa, Oana Andreea Stan.

Băieții, ca băieții, impecabili în costume, deși excentricul Cabral a contrastat cu clasicul Cosmin. Nașul Cabral a purtat la ceremonia religioasă pantofi cu imprimeu animal print, tricou negru, mărgele albe, care semănau cu perlele, și un costum în culoarea oului de rață.

Nașele au fost, însă, eleganța întruchipată. Strălucitoare, feminine, amândouă blonde, radioase și sută la sută naturale. Rochiile lor au fost foarte diferite, dar ambele, spectaculoase. Soția lui Cosmin Stan a îmbrăcat o rochie roșie, amplă, ca de regină, cu corset cu paiete și tulle în partea jos. Decolteul frumos nu a necesitat bijuterii și nici alte accesorii, ținând cont că rochia a fost vedeta.

Andreea Ibacka a strălucit la propriu în rochia argintie semnată M.Marquise, numită rochia-lalea, datorită mânecilor în formă de petale. Am găsit ținuta pe site-ul oficial al brandului, la prețul de 4950 de lei. „Nu postasem nimic și deja aveam multe mesaje legate de rochia mea de nașă. Așa e când te postează Andreea Esca”, a scris, pe Instagram, soția lui Cabral.

Cine este nașa Oana Stan

La 46 de ani, Cosmin Stan este un jurnalist cunoscut, al cărui nume este strâns legat de Pro TV, deși a lucrat la mai multe televiziuni. Pe el îl vedem la știri, însă puțini știu cum arată soția și cei doi copii.

El e originar din Constanța, iar ea, din Petrila, Hunedoara. S-au căsătorit în 2007, în Las Vegas, și au doi copii minunați, pe Maia Katerina (10 ani) și pe Mark Robert (13 ani). În 2022 au profitat de vacanța în SUA, pentru a-și reînnoi jurămintele fix în același loc în care se căsătoreau, acum 15 ani.

Oana nu lucrează în mass-media, ci este manager în cadrul unei companii de asigurări. Oana și Cosmin sunt un cuplu discret, nu sunt foarte mondeni, dar călătoresc foarte mult și își expun experiențele turistice pe rețelele sociale. De altfel, aceasta este o pasiune care îi unește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *