Prima pagină » Cancan » Roxana Dobre nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. Cum arată vedeta după noua operație estetică

Roxana Dobre nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. Cum arată vedeta după noua operație estetică

22 apr. 2022, 09:58,
în Cancan

Frumoasa Roxana Dobre nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. Soția lui Florin Salam se declară o femeie fericită și împlinită alături de faimosul artist și este răsfățată mereu. Aceasta face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze provocatoare și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Roxana Dobre se menține în formă, iar de curând a trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă. Iată cum arată vedeta după noua operație estetică.

Roxana Dobre se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Soția lui Florin Salam, Roxana Dobre, se declară o femeie fericită alături de faimosul artist. La vârsta de 34 de ani, aceasta se bucură de viață și arată spectaculos. Vedeta s-a căsătorit civil în anul 2021 cu celebrul artist, iar anul acesta cei doi se pregătesc de cununia religioasă. Cu toate că formează un cuplu de ceva timp, povestea lor de dragoste a avut parte de încercări și critici din partea unora, având în vedere diferența de vârstă dintre ei.

Roxana Dobre a dezvăluit în repetate rânduri că nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur și își susține mereu partenerul de viață. Aceasta a vorbit în cadrul unei emisiuni despre mariajul ei alături de Florin Salam.

,,De câte ori venea de la concertele lui, eu nu m-am certat cu soțul pe prostii. E vorba de respectul pe care îl are bărbatul față de femeia lui. Un bărbat când își iubește soția, o iubește. Distracțiile lui sunt pur și simplu distracții și punct. Asta nu înseamnă gelozie și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am sentimentul de femeie frustrată și știu ce soț am și ce pretenții am de la mine și cum sunt eu ca femeie vizavi de mine.”, a precizat aceasta.

Roxana Dobre și Florin Salam au fost nu de puține ori protagoniștii unor controverse în lumea mondenă. Recent, aceștia au fost implicați într-un scandal de proporții alături de Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Gabi Bădălău ar fi organizat o petrecere, avându-l ca invitat și pe Florin Salam. Se pare că evenimentul a provocat certuri în cele două cupluri după ce la petrecere au fost prezente mai multe domnișoare.

După ce au aflat de escada partenerilor, Bianca Drăgușanu și Roxana Dobre s-au certat cu aceștia. Mai mult, Roxana Dobre a fost surprinsă în timp ce se muta din casa în care locuia împreună cu soțul ei celebru.

Cei doi nu au dorit să vorbească despre noul scandal în care au fost implicați și dacă relația lor are de suferit.

Printre vedetete implicate recent în scandaluri se află și Corina Caciuc. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a provocat controverse în spațiul public, iar pozele de pe rețelele de socializare stârnesc mereu reacții din partea internauților. Și frumoasa vedetă Roxana Vașniuc face furori în lumea mondenă cu aparițiile incendiare. Aceasta are un trecut amoros tumultuos și o poveste de viață surprinzătoare.

Ce spune vedeta despre operațiile estetice

La vârsta de 34 de ani, Roxana Dobre se mândrește cu un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Soția lui Florin Salam arată spectaculos, iar de curând și-a făcut o intervenție estetică pentru a avea înfățișarea mult dorită. Aceasta și-a făcut o operație la mandibulă și a postat o fotografie pentru admiratorii din mediul online. Vedeta a postat și un mesaj prin care se declară încântată de intervenția estetică.

De când este mămică, Roxana Dobre este mai fericită ca oricând alături de partenerul ei de viață. Aceștia se pregătesc pentru un eveniment important anul acesta și anume cununia religioasă, care va avea loc pe 1 iunie 2022. Florin Salam a precizat la câteva emisiuni tv că așteaptă cu mare nerăbdare evenimentul, ce va fi unul fastuos.

Cu toate acestea, un scandal izbucnit recent i-a readus pe cei doi în atenția publicului. Se pare că relația dintre Roxana Dobre și Florin Salam este tensionată după ce artistul ar fi fost surprins în compania unor domnișoare la o petrecere organizată de Gabi Bădălău. În pofida zvonurilor apărute în presă, Roxana Dobre și Florin Salam nu au dorit să vorbească despre scandalul în care sunt implicați.

De momente tensionate în viața privată a avut parte și Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea a fost de nenumărate ori protagonista unor scandaluri în spațiul public. Cu toate acestea, vedeta își asumă trecutul tumultuos și se mândrește cu familia ei frumoasă. Valentina Pelinel nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață.

La vârsta de 34 de ani, Roxana Dobre are un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Aceasta se declară o femeie împlinită alături de soțul ei celebru, în pofida momentelor tensionate din viața de cuplu.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`