Prima pagină » Cancan ultimă oră » Roxana Dobre îi sare în apărare lui Florin Salam! Primele declarații după scandalul soțului ei: “Am obosit!”

Roxana Dobre îi sare în apărare lui Florin Salam! Primele declarații după scandalul soțului ei: “Am obosit!”

22 iun. 2024, 12:40,
în Cancan ultimă oră

Roxana Dobre a dezvăluit ce face Florin Salam, după ce a fost implicat în diverse scandaluri.

Roxana Dobre și-a făcut apariția pentru prima dată la un eveniment monden. Soția lui Florin Salam a făcut o serie de declarații exclusive despre relația pe care o are cu acesta, dar și cu fiica sa, Betty. Roxana a mărturisit că multă lume le confundă și că se înțeleg foarte bine.

Roxana Dobre își apără soțul, după scandaluri

Roxana Dobre a fost prezentă la un eveniment monden, unde a stat de vorbă cu WOWbiz.

Soția lui Florin Salam a dezvăluit cum se simte artistul și cu ce se ocupă după ce a fost implicat în mai multe scandaluri. Mai mult, ne-a mărturisit și ce iubește la Florin Salam și cum îl vede ea.

„Noi chiar am obosit și eu nu mai citesc presa sinceră să fiu, pentru că le înțelegem și lor meseria. Florin este foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu, ne-am liniștit, suntem ok. Acei oameni răi și-au văzut până la urmă de treaba lor, au văzut că nu e loc de absolut nimic, pentru că soțul meu are un public foarte larg, care îl iubește foarte tare, e apreciat pentru jobul lui și ceea ce

Face el. Bineînțeles că merge la treabă, în forță. Iubesc sinceritatea lui, este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului și este mereu în spatele nostru”, a declarat Roxana Dobre, pentru WOWbiz.ro.

Roxana Dobre, adevărul despre rolul de tată al lui Florin Salam

Roxana Dobre mărturisește că Florin Salam este un tată foarte implicat și care știe să dea în mintea copiilor. Aceasta a mai adăugat faptul că îl răsfață enorm și că se bucură că, alături de el, a dat naștere unor copii minunați.

„Este un tată super bun. Este un tată nebun. Mai mereu este mai mic decât cei mici, că așa îi place lui. E un răsfățat. Nu l-a răsfățat soacra mea când era mic și acum îl răsfăț eu. El încă își continuă copilăria. Pe scenă soțul meu este bărbatul acela (puternic – nr)… dar în casă este așa cum este el. Mi-am dorit tot timpul copii. Mi-am dorit să îi fac și devreme și Dumnezeu m-a ajutat pentru că l-am întâlnit pe soțul meu și pe tatăl copiilor mei și mi-a ajutat Doamne – Doamne și am făcut.

Având în vedere că sunt singură la părinți mi-am dorit mulți copii și mi-a dat Dumnezeu două fete și un băiețel. Nu mi-a fost frică să renunț la mine și la viața mea. Eram oricum dispusă. Odată ce faci pasul ăsta ești acolo trup și suflet pentru ei.”, a spus Roxana Dobre în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *