Prima pagină » Cancan ultimă oră » Roxana Dobre a izbucnit în plâns, în spatele scenei, în timp ce Florin Salam cânta. Care este motivul

Roxana Dobre a izbucnit în plâns, în spatele scenei, în timp ce Florin Salam cânta. Care este motivul

04 sept. 2024, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Scene emoționante la concertul lui Florin Salam! Roxana Dobre a fost filmată în timp ce plângea, în spatele scenei. A încercat să fie o prezență discretă și să nu o vadă nimeni în timp ce plânge. Iată ce s-a întâmplat.

Roxana Dobre și Florin Salam se iubesc mai mult ca niciodată și au o relalție frumoasă. Soția lui este cel mai mare sprijin în carieră pentru el și este alături de el la concerte și la evenimente. Acest lucru s-a întâmplat și recent, la un spectacol susținut de manelist.

Roxana Dobre a plâns la concertul lui Florin Salam

Căsnicia dintre Florin Salam și Roxana Dobre continuă cu succes, deși între ei au mai existat momente tensionate. Au reușit să le depășească pe toate, iar acum manelistul este mai fericit ca niciodată alături de soția lui. Roxana Dobre îl însoțește de mai multe ori la concertele sale.
Soția lui a fost în culise, recent, la un concert susținut de Florin Salam. Roxana Dobre a fost emoționată până la lacrimi și a stat într-o zonă ferită, unde a dat curs emoțiilor. Vedeta a început să plângă, în timp ce asculta versurile emoționante ale manelistului, dedicate pentru ea.

Roxana Dobre este o soție și o mamă iubitoare și are grijă de familia artistului. Florin Salam o apreciază pentru acest lucru și pentru dedicația de care a dat dovadă. Vedeta i-a fost alături și în momentele grele, dar și în cele frumoase.

Soția manelistului le-a transmis un mesaj domnișoarelor

Soția lui Florin Salam a realizat un video pentru domnișoarele care ar primi mesaje din partea manelistului. Roxana Dobre le-a spus tuturor că le roagă să nu răspundă la mesajele pe care le primesc din partea lui. Soția lui a declarat că aceasta este gena lui și nu poate să facă nimic.

„Fetelor, soțul meu știu că așa este el, așa este gena lui, nu am ce să îi fac. (…) El trimite mesaje în privat multor domnișoare, mai ales virale aici, pe TikTok. Rugămintea mea la voi este în felul următor. El este foarte mare bandit, aveți foarte mare grijă. Nu mai răspundeți. (…) Mă mai uit în telefonul lui și mai văd una alta. Unele îi răspund, altele care au coloană nu răspund, nu pun botul, pe românește”, a spus Roxana Dobre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *