Prima pagină » Cultural » Roxana Ciuhulescu a trecut prin clipe grele cu fiica ei. Ana trecut printr-o operație dificilă, după ce s-a luptat ani de zile cu boala.

Roxana Ciuhulescu a trecut prin clipe grele cu fiica ei. Ana trecut printr-o operație dificilă, după ce s-a luptat ani de zile cu boala.

23 aug. 2023, 11:37, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Roxana Ciuhulescu spunea acum câteva săptămâni că fiica ei a trecut de primul examen important din viața ei, Evaluarea Națională, și a fost admisă la liceu. Cu toate acestea, deși vedeta a declarat că ea și familia se pregătesc să plece în vacanță, se pare că planurile lor au fost perturbate.

Ana, fiica vedetei, a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență.

Roxana Ciuhulescu a trecut prin clipe grele cu fiica ei

Fiica Roxanei, Ana, a fost diagnosticată acum câțiva ani cu scolioză toraco-lombară, pe care a reușit să o controleze până la izbucnirea pandemiei. Din cauza întreruperii activităților sportive, în timpul pandemiei, afecțiunea ei sa agravat din cauza sedentarismului.

„Cu toate că nu s-a terminat încă acest an, fără doar și poate pot să trag o concluzie despre el: este cel mai încercat an din toată viața mea! Un an în care am trăit emoții și stări cât alții în zece sau cât alții în 100… În 2020, în vremea pandemiei, fiica mea, astăzi în vârsta de 15 ani, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară.

Cu toate că am făcut toate eforturile pentru a putea scăpa de această problemă, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă. Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei- pentru un copil foarte activ care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei, oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul.

Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol!”, a scris Roxana Ciuhulescu, într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Fiica Roxanei Ciuhulescu a fost operată de urgență

Cu toate că vedeta a făcut tot ce a putut pentru ca fiica ei să se vindece, pentru a evita o operatie, adolescenta nu a mai suportat durerile și a ajuns pe mâna medicilor.

Starea Anei s-a agravat și a fost operată de urgență, chiar astăzi. Intervenția chirurgicală a durat 9 ore, timp în care mama fetei a stat ca pe ace și s-a rugat ca totul să fie bine. După momentele de groază prin care a trecut Roxana Ciuhulescu, aceasta a mărturisit că operația a decurs normal iar fiica ei, Ana, se simte mult mai bine acum.

„După ani în care ne-am tot chinuit și am trăit cu frica operației, iată că nu am putut-o evita. Intervenția chirurgicală a avut loc astăzi, a durat 9 ore și a fost absolut necesară. În caz contrar, dacă nu o acceptam, riscurile ar fi fost înfiorătoare: de la deformarea mersului Anei și probleme ale bazinului, până la perforarea organelor interne și dureri inimaginabile. Azi, vreme de 9 ore, am simțit că nu am aer, că mor și învii, că totul este un vis în culori gri, reci, din care nu mă mai trezesc.

Au fost cele mai grele 9 ore din toată viața mea și doar încrederea în Dumnezeu și ruga neîncetată către El m-au întărit. Încrederea în EL nu m-a părăsit niciodată și voi continua să mă rog pentru familia mea, pentru copiii pe care i-am creștinat, pentru toți cei care ne-au ajutat și nu numai. Să mă rog și să mulțumesc cu recunoștință. Ana a trecut cu bine peste intervenția grea și în acest moment se reface. Cât despre mine, încă adun bucăți din mine și le lipesc la loc.

O fac pentru Ana, în fața ei trebuie să rămân puternică. Numai mamă să nu fii știind că al tău copil suferă atât de tare și că se află pe un pat de spital. Și în cazul nostru, Dumnezeu Bunul a lucrat prin oameni. Și ce oameni!”, a mai povestit Roxana Ciuhulescu despre fiica sa.

Comentarii
  • Multa putere , CREDINTA si incredere, MAMA DRAGA..DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE,DOAMNE AJUTA!{cunosc acest tip de durere si nu doresc sa o cunoasca nici o mama, parinte)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024