Prima pagină » Cancan » Roxana Blagu și-a făcut o nouă operație estetică. Cum arată vedeta după intervenția făcută fără acordul soțului

Roxana Blagu și-a făcut o nouă operație estetică. Cum arată vedeta după intervenția făcută fără acordul soțului

19 mai 2022, 10:45,
BZI.ro, în Cancan

Fosta cântăreață Roxana Blagu și-a făcut o nouă operație estetică și i-a surprins pe fani cu înfățișarea sa. Focoasa șatenă de la trupa Trident se mândrește cu un fizic de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur. Aceasta pozează sexy pe rețelele de socializare, spre încântarea publicului masculin. Iată cum arată vedeta după intervenția făcută fără acordul soțului.

Roxana Blagu, apariție răvășitoare după noua operație estetică

Roxana Blagu este una dintre cele mai provocatoare apariții din showbiz-ul autohton. Vedeta se menține într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Nu de puține ori Roxana Blagu a fost protagonista unor scandaluri de amploare, având în vedere trecutul său controversat. Artista a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un divorț dureros și a pierdut custodia fetiței pe care o are cu fostul partener de viață. Și frumoasa Raluca Diaconu a trecut printr-o despărțire scandaloasă de fostul soț. Sora celebrei Theo Rose a fost la un pas de depresie după separarea definitivă de partenerul ei de viață.

Roxana Blagu și-a refăcut viața și are o căsnicie frumoasă alături de Andrei Badiu, fostul soț al Oanei Frigescu. Cei doi au împreună un băiețel de care sunt tare mândri. Recent, Roxana Blagu a luat o decizie care l-a surprins pe partenerul ei.

Fosta componentă a trupei Trident a decis să își facă o operație de micșorare a bustului și a investit o sumă impresionantă pentru a avea înfățișarea mult dorită.

,,Îmi doream operația asta de mulți ani. Prima dată m-am gândit după prima naștere, pentru că volumul bustului fiind destul de mare, după aceea nu a mai arătat atât de bine. Fiind obișnuită din tinerețe cu un bust ferm și natural, am zis că trebuie să fac o schimbare. Până am găsit și medicul și până mi-am făcut și curaj… a durat aproape 13 ani. Nu m-am așteptat ca recuperarea să fie atât de rapidă.”, a declarat aceasta.

Roxana Blagu are succes în televiziune, dar se bucură de realizări deosebite și în afaceri. Vedeta deține propriul brand de haine și câștigă sume impresionante. Mai mult, aceasta este activă și pe rețelele de socializare, iar fotografiile în ipostaze incendiare au un număr impresionant de urmăritori.

O altă vedetă care face furori în mediul online este Nicoleta Dragne. Fosta ispită de la ,,Insula iubirii” nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. Aceasta se mândrește cu un fizic de invidiat și pozează sexy pe rețelele de socializare.

De ce nu a fost de acord soțul vedetei cu decizia acesteia

Roxana Blagu și-a surprins recent fanii cu noul look. Vedeta și-a făcut o nouă intervenție estetică pentru care a investit o sumă mare de bani. Fosta cântăreață a trupei Trident a mărturisit că decizia de a-și micșora bustul l-a nemulțumit pe soțul ei. Cu toate acestea, vedeta a apelat la ajutorul medicilor esteticieni și nu regretă decizia luată.

Focoasa șatenă se declară mulțumită de noua intervenție, deși partenerul ei nu a fost de acord cu operația estetică.

,,Andrei nu a fost de acord. Am zis că oricum eu o să fac operația de micșorare a bustului când o să fie el plecat. Și, sinceră să fiu, am ales data operației când el a plecat din țară o săptămână. Bine, știa ce urma să fac. A zis că dacă eu îmi doresc asta, să fac cum vreau eu , dar el nu este de acord. Când a venit acasă, după operație, se aștepta să mă găsească cu ceva infim, dar am scăzut o cupă. Purtam D, iar acum port C, nu e mult. Eu voiam sânii mai mici de atât, dar doamna doctor mi-a zis să îl mulțumim și pe Andrei.”, a mărturisit fosta cântăreață.

Mai mult decât atât, Roxana Blagu a recunoscut amuzată că soțul ei i-a propus să își schimbe mașina decât să facă intervenția estetică, însă vedeta nu s-a uitat la bani și a cheltuit nu mai puțin de 9000 de euro.

„Andrei chiar mi-a zis dacă nu-i mai bine să-mi schimb mașina, să-mi iau una nouă, dar eu eram hotărâtă în privința operațiilor. Așa că mi-am micșorat și ridicat sânii, mi-am făcut și abdomenul. Totul m-a costat cam 9.000 de euro. Dacă tot decisesem să fac o intervenție chirugicală, am zis să îmbunătățesc tot ce consideram eu că trebuie.”, a precizat fosta cântăreață.

Roxana Blagu și-a făcut o nouă operație estetică și se mândrește cu fizicul de invidiat pe rețelele de socializare. Vedeta nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze incendiare. Aceasta se bucură de celebritate și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *