Prima pagină » Cultural » Roxana Alexandru și Virgil Ianțu se vor căsători după 22 de ani de relație. Ce spun cei doi despre provocările din viața de cuplu

Roxana Alexandru și Virgil Ianțu se vor căsători după 22 de ani de relație. Ce spun cei doi despre provocările din viața de cuplu

11 nov. 2022, 09:24,
B, , h, , în Cultural

Roxana Alexandru și Virgil Ianțu se vor căsători după 22 de ani de relație. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste însă nu au făcut marele pas până acum. Partenera de viață a lui Virgil Ianțu este o prezență discretă în spațiul public, însă îl susține mereu pe acesta și se dedică familiei. Aceștia au împreună o fată de care sunt tare mândri. Multă lume se întreabă de ce Roxana Alexandru și Virgil Ianțu nu au ajuns în fața altarului.până acum. Iată ce spun cei doi despre provocările din viața de cuplu.

Roxana Alexandru și Virgil Ianțu se vor căsători după 22 de ani de relație

Roxana Alexandru și Virgil Ianțu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din România. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de 22 de ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Aceștia au o fiică superbă de care sunt tare mândri. Dacă pe Virgil Ianțu îl știe toată lumea, altfel stau lucrurile când vine vorba de partenera lui de viață, Roxana Alexandru. Aceasta se afișează destul de rar la evenimentele mondene și încearcă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor. Deși sunt împreună de mulți ani, Roxana Alexandru și Virgil Ianțu nu s-au căsătorit până acum.

Recent, celebrul prezentator tv a vorbit în cadrul unei emisiuni despre planurile sale de viitor, dezvăluind că anul viitor vrea să facă marele pas alături de femeia care i-a cucerit inima cu mult timp în urmă. Virgil Ianțu a oferit câteva detalii din viața de cuplu, precizând motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului împreună cu frumoasa lui iubită.

,,Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia. Nici nu mi-a zis să nu ies. Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat și mai mult. Dacă sunt constrângerile prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relație. Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie păstrată cu forța, trebuie păstrată în mod natural și când există voință și dragoste reală de ambele părți.”, a declarat Virgil Ianțu.

În prezent, cei doi se bucură din plin de viața de familie și de aprecierea publicului autohton. Roxana Alexandru se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Și frumoasa actriță Monica Davidescu nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. De asemenea, artista Crina Matei se declară o femeie împlinită în viața privată, iar pe plan profesional are parte de proiecte inedite pe placul fanilor ei.

Ce spune Virgil Ianțu despre partenera lui de viață

Virgil Ianțu este extrem de discret când vine vorba de familia sa. Acesta a vorbit de puține ori despre viața privată, dorind să își țină oamenii dragi cât mai departe de lumina reflectoarelor. Recent, prezentatorul a oferit câteva detalii despre femeia care îi este alături de 22 de ani și i-a dăruit un copil.

,,E un om care se pune tot timpul pe locul 2. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. I-am zis: «Nu poți să ajuți pe toată lumea». Stă tot timpul să le rezolve tuturor problemele. E un om extrem de săritor. Uneori îi zic: «Vezi că îți consumi toată energia. E foarte frumos ceea ce faci, dar tu și somatizezi», că o apucă și cu nesomn, cu tot felul de gânduri dacă nu e rezolvat ceva. Sigur felul ei de a fi și cu toate lucrurile din jurul ei… mă fac să o iubesc tot mai tare în fiecare zi.”, a mărturisit acesta.

Roxana Alexandru și Virgil Ianțu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi nu s-au căsătorit până acum, dar au planuri mărețe de viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024