Prima pagină » Cancan » Rosalia și Jeremy, cel mai nou cuplu din showbiz. Cum au fost surprinși cei doi

Rosalia și Jeremy, cel mai nou cuplu din showbiz. Cum au fost surprinși cei doi

17 ian. 2024, 10:51,
în Cancan

Rosalia și Jeremy Allen White formează cel mai nou cuplu din showbiz. Artista în vârstă de 31 de ani și celebrul actor, cu doar un an mai în vârstă decât Rosalia, care tocmai a câștigat cel de al doilea său Glob de Aur, au fost surprinși în ipostaze tandre pe străzile din Los Angeles.

Cei doi, care nu au vrut să își confirme relația până acum, au fost văzuți plimbându-se ținându-se de mână și bucurându-se unul de prezența celuilalt. Asta până serile trecute, când cei doi au fost fotografiați sărutându-se, potrivit Unica.ro.

Rosalia și Jeremy, cel mai nou cuplu din showbiz

White, care a fost recompensat pentru rolul său din „The Bear”, s-a sprijinit de o mașină neagră, în timp ce Rosalia și-a pus brațele în jurul gâtului lui și s-a aplecat pentru un sărut, iar momentul a fost surprins de paparazzi. Într-o altă imagine, artista l-a îmbrățișat strâns, iar în alta cei doi pot fi observați râzând.

Amândoi s-au îmbrăcat casual pentru discreta întâlnire, Rosalia purtând o fustă neagră și un hanorac negru și o pereche de cizme negre. White a purtat pantaloni negri și adidași albi, cu o jachetă bomber din piele peste un pulover cafeniu, iar pe cap și-a pus o căciulă neagră.

Zvonurile privind relația lor au apărut la finalul lunii noiembrie 2023, când au fost vâzuți ținându-se de mână în parcarea unui restaurant din Los Angeles. Rosalia și Jeremy și-au început noul an împreună, cu o altă ieșire rară prin New York.

Jeremy Alen White a divorțat anul trecut

Jeremy Allen White a primit anul acesta cel de al doilea Glob de Aur, pentru al doilea an consecutiv. În discursul de acceptare a statuetei din 2023, actorul a ținut să îi mulțumească soției sale de atunci, Addison Timlin, și celor două fiice ale lor.

„Ezar și Dolores, voi sunteți inima mea. Vă iubesc. Vă iubesc. Vă iubesc”.

Și totuși, în luna mai, Timlin a depus actele de divorț, după o căsnicie care a durat trei ani. Două luni mai târziu, cei doi au fost văzuți îmbrățișându-se la un meci de fotbal al fiicei lor, iar o sursă declara atunci pentru People că „încă există dragoste între ei”, însă rămân separați.

La fel ca noul ei iubit, și Rosalia s-a despărțit anul trecut de partenerul ei. Artista și Rauw Alejandro au rupt logodna, la doar câteva luni de la anunțarea acesteia. Deși s-a znovit că despărțirea ar fi avut loc din cauza infidelității, cei doi au ținut să precizeze că nu a existat o a treia persoană între ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *