Prima pagină » Cancan » Ronald Gavril rupe tăcerea despre iubita lui. Ce părere avea despre Anamaria Prodan, până să o cunoască

Ronald Gavril rupe tăcerea despre iubita lui. Ce părere avea despre Anamaria Prodan, până să o cunoască

19 iul. 2024, 11:36,
în Cancan

Ronald Gavril rupe tăcerea despre iubita lui, Anamaria Prodan, precizând ce credea despre ea când a aflat despre scandalul cu Reghe. Părerea boxerului s-a schimbat radical după ce a ajuns să o cunoască pe impresară. În prezent, Ronald Gavril are o relație din ce în ce mai bună cu Anamaria Prodan, cu care formează un cuplu de la sfârșitul anului trecut.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, însă pare că sunt mai fericiți ca niciodată unul lângă celălalt.

Relația cu impresara merge din ce în ce mai bine

Ronald Gavril a vorbit despre partenera lui din prezent, Anamaria Prodan, femeia care îl face fericit. Este deja bine știut faptul că cei doi au o relație de mai bine de jumătate de an și par din ce în ce mai fericiți.

Ronald Gavril a vorbit despre partenera lui din prezent, Anamaria Prodan, femeia care îl face fericit. Este deja bine știut faptul că cei doi formează o relație, însă par din ce în ce mai fericiți. Ce a spus boxerul despre impresară.

Cei doi locuiesc împreună și petrec mult timp unul cu altul, iar de când formează un cuplu, impresara și boxerul nu par că se vor mai despărți niciodată. Diferența de 14 ani dintre ei pare doar un număr, iar cei doi se gândesc la un viitor împreună.

Și totuși, înainte de a o cunoaște pe impresară, Ronald Gavril nu avea o părere prea bună despre ea, mai ales că se afla într-un scandal cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf.

Ronald Gavril rupe tăcerea despre iubita lui

Boxerul a fost invitat în podcastul moderat de Anamaria Prodan, acolo unde a mărturisit că înainte de a-i fi iubită, acesta avea o altă părere despre ea. După ce au ajuns să se cunoască și să petreacă timp împreună, Ronald Gavril și-a dat seama că Anamaria Prodan nu este așa cum credea inițial.

„Îți aduci aminte ziua în care ai venit în România și eu eram într-un scandal cu fostul soț? Tu erai în mașină, conduceai. Aveai în dreapta un prieten. Eu știu tot. De fapt, tu stăteai în dreapta, conducea altcineva. Tu spune-mi dacă este adevărat.

Era scandalul foarte mare și tu ascultai la radio că un anume Reghecampf a furat-o pe Anamaria Prodan, i-a furat banii și Anamaria Prodan făcea un mare scandal. Ce ai spus tu când ai ascultat știrea asta? Ca să vedeți cum este viața asta și să aveți grijă ce vorbiți de fiecare dată, ce scoateți pe gură, că Universul îți dă câteodată de nu poți duce”, a spus Anamaria Prodan.

„De ce mă pui să spun aici? Am zis «ferească Dumnezeu să ai așa soție și așa iubită», a recunoscut Ronald Gavril.

„Să îți facă așa ceva, să vorbească la televizor, să fie virulentă, să fie rea, nu?”, a mai precizat Anamaria Prodan.

„Da. Probabil mulți oameni gândeau așa și gândesc așa. Asta a fost până te-am cunoscut”, a mai declarat Ronald Gavril.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *