Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ronald Gavril a reacționat, după ultimele declarații făcute de Laurențiu Reghecampf

Ronald Gavril a reacționat, după ultimele declarații făcute de Laurențiu Reghecampf

05 iul. 2024, 23:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Iubitul Anamariei Prodan îi este alături necondiționat și el este un sprijin foarte important pentru ea, indiferent de cât de delicate sunt momentele prin care vedeta trece. Iată ce a spus despre ce a declarat Laurențiu Reghecampf!

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu foarte apreciat din România, povestea lor de dragoste fiind urmărită de toată țara. Cei doi își petrec timpul atât în București, cât și în Las Vegas, acolo unde Ronald Gavril își continuă cariera. Iubitul vedetei are o relație excelentă și cu restul familiei sale.

Cum a reacționat Ronald Gavril, după ultimele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf

Sexy impresara este o femeie norocoasă căci are alături un bărbat care o iubește, iar cei doi încearcă să stea cât mai mult posibil de toate scandalurile. Chiar și așa, ultimele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf au fost greu de trecut cu vederea.
Ronald Gavril a declarat că nu îl cunoaște pe Laurențiu Reghecampf și nu și-ar dori să aibă astfel de persoane în anturajul său.

De asemenea, Ronald Gavril a spus că, fiind bărbat, nu ar putea să se pună în situația de a comenta acest lucru, refuzând să vorbească despre Laurențiu Reghecampf. În schimb, iubitul Anamariei Prodan a vorbit despre relația frumoasă pe care o are cu ea.

„Nu îl cunosc pe acest om. Sincer nu-mi doresc să am așa cunoștințe în anturajul meu. Nu am cum să comentez așa ceva. Sunt bărbat și nu m-aș pune niciodată în asemenea poziții. Ce pot să vă spun, însă, este că o iubesc pe Anamaria, suntem fericiți, iubesc copiii Anei, avem o relație superbă, bazată pe respect și dragoste.

Eu sunt Ronald Gavril și nu am timp de asemenea prostii sau de declarațiile din presă ale oricui. Eu mă pregătesc pentru meciul de titlul mondial la categoria heavy light pe care compania noastră Gavril & Prodan Promotion îl organizează. Mă scuzați, plec spre antrenament. Mulțumesc, o zi frumoasă!”, a declarat Ronald Gavril, la Știrile Antena Stars.

Anamaria Prodan a făcut declarații neașteptate

Anamaria Prodan a vorbit despre bunurile comune la care s-a referit și Laurențiu Reghecampf, spunând că antrenorul nu are nimic pe numele lui, căci ar fi executat silit de Univeristatea Craiova. De asemenea, a spus că s-ar putea ca ea să cimpere aceste creanțe.

„Bunurile acestea sunt comune. El are sechestru pus pe jumătatea lui. Nu mai are nimic pe numele lui, proprietar, în momentul acesta, este Craiova, patronul Craiovei. Probabil că o să ajung să cumpăr și aceste creanțe.

Este dureros, după atâția ani, să vezi că omul pe care l-a ajutat și l-ai educat, căci eu am fost pentru el și mamă, și iubită, și soție. L-am luat cu foarte puține clase și am luptat ca o leoaică să poată să își depășească condiția”, a declarat Anamaria Prodan, la Știrile Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *