Rona Hartner va fi înmormântată în cimitirul Bellu Catolic, de Ziua României. Actrița va fi alături de tatăl și de strămoșii ei

29 nov. 2023, 12:18,
BZI.ro, în Cancan

Regretata actriță Rona Hartner va fi înmormântată în cimitirul Bellu Catolic, pe 1 decembrie, de Ziua României, în locul de veci al familiei. Artista a murit săptămâna trecută, la un spital din Franța, pierzând lupta cu o maladie nemiloasă. Astfel, Rona Hartner își va duce somnul de veci alături de tatăl și strămoșii ei.

Vestea că Rona Hartner a murit a bulversat întregul showbiz din România, săptămâna trecută! Actrița avea 50 de ani și nu a răzbit în lupta cu un cancer pulmonar agresiv. S-a stins în Franța, unde se „refugiase” de ani buni, dar va fi înmormântată în România. De altfel, a ajuns miercuri, 29 noiembrie, în țară, iar trupul neînsuflețit va fi depus la capela cimitirului Bellu Catolic, unde va sta până vineri, 1 Decembrie, ziua înmormântării.

Rona Hartner va fi înmormântată în cimitirul Bellu Catolic

Lângă „strămoșii ei” își va duce somnul de veci fosta actriță și cântăreață, așa cum a anunțat sora ei, Rinda. Cancan.ro are ultimele informații, dar și imaginile cu locul în care cei care au iubit-o își vor lua un ultim rămas bun.

Miercuri, 29 noiembrie, trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va ajunge la cimitirul Bellu Catolic. Acolo își duc somnul de veci străbunicii, bunicii și tatăl Ronei Harter. Ultimul a murit în 2016 și le-a lăsat celor trei copii, Rona, Rinda și Reon, să ducă mai departe lupta pe care a dat-o în instanță cu autoritățile pentru a-și lua înapoi un imobil situat în București.

Din nefericire, Rona s-a prăpădit, murind cu durere în suflet pentru că moștenirea tatălui său rămăsese „în aer”. Și aceasta cu toate că în vară, Rona și frații ei reușiseră o primă victorie în instanță. Din păcate nu a mai apucat să se bucure de ea.

Rona Hartner va fi alături de tatăl ei

Rinda, sora Ronei, a fost cea care a anunțat pe Facebook, pe 22 noiembrie, că actrița este pe cale să-și dea ultima suflare. Tot ea a fost și cea care a dat vestea tristă a morții actriței. La numai o zi, pe 23, a pus o lumânare ca fotografie de profil pe aceeași pagină de Facebook. Rona murise. Mai mult, Rinda a anunțat că Rona va fi înmormântată în România.

„Sunt Rinda. Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon către ţara ei iubită, va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti de miercuri până vineri la 12:00, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoşii noştri”, a scris Rinda Hartner.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *