Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Rona Hartner și-a împărțit bunurile cu soțul francez. ”Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut”

Rona Hartner și-a împărțit bunurile cu soțul francez. ”Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut”

20 mai 2021, 09:18,
în Cultural

Rona Hartner și-a împărțit bunurile cu soțul francez Herve Camilleri. Aceștia au deci să urmeze căi separate și Joi vor semna actele la notar. Bărbatul i-a făcut artistei o listă, iar aceasta s-a conformat. În cadrul unui interviu, cântăreața a vorbit despre divorț și despre ce decizii au luat cei doi după separare.

Fostul soț s-a hotărât asupra bunurilor și i-a transmis o listă Ronei.

Rona Hartner și-a împărțit bunurile cu soțul francez

În cadrul unui interviu oferit unei televiziuni, cântăreața s-a decis să spună lucrurilor pe nume și să recunoască cum s-a ajuns în această situație.

„Joi semnăm actele. Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează”, a declarat Rona Hartner în cadrul unei emisiuni tv.

Cine este Hervé Camilleri, fostul soț al Ronei Hartner

Hervé Camilleri este un DJ francez-sicilian și patron al firmei Monsieur Herve Camilleri care se ocupa de sprijinul animalelor.

Debutul relaţiei cu Rona a coincis cu aflarea diagnosticului, însă bărbatul n-a dat bir cu fugiţii, ci i-a stat alături Ronei: ”El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secundare. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lângă mine şi nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit şi m-ar fi făcut să mă simt frumoasă orice aş fi păţit din cauza acestei boli. El m-a făcut să mă simt totuşi o prinţesă şi o femeie frumoasă”, spunea Rona despre soțul ei.

Celebrul DJ a mai fost căsătorit o dată și locuiește în Franța, țară în care și Rona s-a stabilit.

Cum a reusit Rona Hartner sa invinga cancerul

Rona Hartner a învins cancerul după o luptă grea cu dureroasa maladie. Artista a suferit enorm în anul 2019 când a fost nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală. Medicii au reușit atunci să îi extirpe tumora, iar vedeta a început să își reia activitățile normale.

Fiind o fire extrem de religioasa, aceasta a marturisit ca nimic nu ar fi fost posibil fara ajutorul lui Dumnezeu.

“Eu am fost o săptămână la o mănăstire, în tăcere, și m-am reaxat din nou pe Dumnezeu! Totul vine numai de la Dumnezeu! E clar! Și energie și tot ce vrei! Nu are de unde să vină din altă parte! După chimioterapie mă trezesc mai greu dimineața. Este oboseala aia…corpul a avut un șoc!

Mă duc la Euharistie, merg și mă împărtășesc în fiecate dimineață, am biserica aproape, și după ce merg la Euharistie, imediat după ce mă împărtășesc, am o pace și o forță atât de mari încât zici că am băut 10 cafele și mi se schimbă la 180 de grade toată starea de spirit”, declara artista.

Rona Hartner și-a împărțit bunurile cu soțul francez Herve Camilleri, iar Joi urmează să se prezinte la notar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *