Prima pagină » Cultural » Rona Hartner, o femeie împlinită la vârsta de 49 de ani. Cum s-a schimbat viața vedetei după divorțul dureros

Rona Hartner, o femeie împlinită la vârsta de 49 de ani. Cum s-a schimbat viața vedetei după divorțul dureros

01 iul. 2022, 08:46,
BZI.ro, în Cultural

Îndrăgita actriță și cântăreață Rona Hartner se declară o femeie împlinită la vârsta de 49 de ani. Aceasta se bucură din plin de viață și are parte de toată aprecierea publicului autohton. Rona Hartner face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv cu energia debordantă și râsul molipsitor. Dincolo de celebritate, artista a trecut prin momente extrem de grele în viața privată. După ce s-a luptat mai mulți ani cu o boală necruțătoare, aceasta a suferit enorm după despărțirea de soțul ei. Iată cum s-a schimbat viața vedetei după divorțul dureros.

Rona Hartner se bucură de viață și este o femeie împlinită

Rona Hartner este una dintre cele mai apreciate vedete din România și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Mereu energică și zâmbitoare, actrița stârnește ropote de aplauze și cucerește spectatorii de la primele apariții. Aceasta are o carieră artistică impresionantă, fiind actriță, cântăreață și compozitoare.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Rona Hartner s-a confruntat cu momente extrem de grele pe plan personal. Vedeta a fost diagnosticată cu o boală necruțătoare, iar după tratamente severe a reușit să învingă cancerul. Artista a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie puternică și a trecut prin multe, alături de ea fiind fiica ei, Rita. Cele două au o relație deosebită și se susțin reciproc în cele mai grele momente.

,,Când am ieșit din comă, când am fost operată și am avut probleme cu cancerul, simțeam că cineva mă ținea de mână. Timp de trei ani, copilul meu s-a pus alături de mine și s-a rugat. Copiii sunt puri și Dumnezeu îi ascultă înainte de toate.”, a declarat vedeta tv.

Rona Hartner a mai trecut printr-o mare suferință după ce a divorțat de fostul soț, Herve Camilleri, lângă care artista se vedea toată viața. Cei doi au avut un mariaj tumultuos, iar după ce actrița a luptat un an să își salveze căsnicia, a decis într-un final că este mai bine să se despartă de partenerul ei.

„M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. (…) „Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zizanie în care se certa din absolut nimic. Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminica era coșmar.

Pe mine religia m-a ajutat să văd. Eu sunt o persoană luminată și am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul.”, a mărturisit actrița.

În prezent, Rona Hartner se bucură din plin de viață alături de fiica ei și se dedică profesiei sale artistice.

De provocări pe plan personal a avut parte și Paula Chirilă, care s-a despărțit de tatăl fetiței ei. Și celebra prezentatoare Diana Bart a ajuns la divorț după doi ani de căsnicie.

Ce spune frumoasa vedetă despre fostul soț

Rona Hartner i-a surprins pe mulți când a anunțat că se va despărți de Herve Camilleri, bărbatul lângă care se vedea o viață. Se pare că problemele în cuplu au intervenit după doar două luni de căsătorie, cu toate că cei doi se știau de mai mulți ani. Actrița a dezvăluit că fostul soț o îndepărta de oamenii dragi ei, dar și de credință.

„Motivele pentru care am divorțat nu le-am prea expus, pentru că nu interesează pe nimeni. Am ales să trăiesc în continuare așa cum doresc eu, cu Doamne, Doamne, să fiu alături de Iisus și acum are un sens divorțul. Dacă o căsătorie te îndepărtează de credință, mai bine ești singur și te apropii de credință.

La un moment dat, relația asta era periculoasă din punct de vedere spiritual și pentru mine, și pentru el. Acum, ne mai vedem din când în când, ne mai întâlnim.”, a precizat vedeta.

Rona Hartner a mărturisit că divorțul a fost pe cale amiabilă și nu au fost probleme la partaj. Artista și fostul soț s-au despărțit în maximă discreție la vremea respectivă, dorind să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă.

„Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul.”, a declarat aceasta.

Cu toate că s-a confruntat cu momente extrem de grele pe plan personal, Rona Hartner se declară o femeie împlinită la vârsta de 49 de ani și se bucură din plin de viață alături de fiica ei. Artista are o carieră impresionantă și este apreciată de publicul autohton dar și de colegii de breaslă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *