Prima pagină » Cultural » Rona Hartner, mărturisiri dureroase despre lupta cu o boală necruțătoare. ,,Îmi pierdusem vocea și memoria…”

Rona Hartner, mărturisiri dureroase despre lupta cu o boală necruțătoare. ,,Îmi pierdusem vocea și memoria…”

12 dec. 2022, 09:30,
BZI.ro, în Cultural

Rona Hartner a făcut recent mărturisiri dureroase despre lupta cu o boală necruțătoare. Îndrăgita actriță și cântăreață a fost la un pas să își piardă viața după ce a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer, la ficat și la colon. Deși a trecut prin momente extrem de grele, artista a reușit să învingă boala nemiloasă, iar în prezent este recunoscătoare și se bucură din plin de aprecierea publicului. Dincolo de problemele de sănătate cu care s-a confruntat, Rona Hartner a trecut prin două căsnicii eșuate și a rămas marcată de suferințele din viața privată. Iată ce spune actrița despre fostul soț, care încă o mai caută la 2 ani de la divorț.

Rona Hartner, mărturisiri dureroase despre lupta cu o boală necruțătoare

Rona Hartner este o actriță și o cântăreață iubită și apreciată de publicul autohton, dar și de cel de peste hotare. Vedeta are o carieră artistică impresionantă și cucerește cu energia sa debordantă și vocea deosebită. Aceasta face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de zâmbetul molipsitor și glumele savuroase, Rona Hartner ascunde o mare suferință. Aceasta a luptat cu cancerul câțiva ani și a reușit cu greu să facă față ședințelor de chimioterapie. Actrița a fost diagnosticată în urmă cu câțiva ani cu cancer la colon și la ficat.

,,În 2019 am terminat chimioterapia. Mi-a trebuit un an să îmi revin. Ai nevoie de 5 ani ca să îți revii definitiv. Eu am reușit să fac asta după un an pentru că m-am imunizat înotând în apă rece de mare. Mi-am revenit mult mai repede și am eliminat mult mai mult toxinele. Dacă ai un regim normal de viață, îți trebuie cam 5 ani ca să elimini chimioterapia din corp.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Rona Hartner se dedică profesiei artistice și fiicei sale de care este tare mândră. Vedeta se bucură din plin de viață la vârsta de 49 de ani și se declară o femeie împlinită. Deși a trecut prin două căsnicii eșuate, actrița a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și radiază de fericire. De momente grele în mariaj a avut parte și Andreea Perju. Aceasta a divorțat recent de soțul ei, spre uimirea publicului și a prietenilor celor doi.

Ce spune artista despre relația cu fostul soț

Rona Hartner are o carieră artistică de succes și este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Actrița face furori cu energia sa debordantă și glumele savuroase de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Rona Hartner ascunde o poveste de viață dureroasă. Aceasta a ajuns la divorț de două ori, iar în prezent este căutată de fostul partener, Herve Camilleri, care nu vrea să accepte despărțirea definitivă.

„Fostul m-a tot sunat. Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta. În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit. (…) Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne. De bine oamenii nu divorțează.

Doar cu mine, nu vrea să se împace cu toate. Ideea este că eu de acolo de unde plec nu mă mai întorc, să fie foarte clar. Dacă am plecat dintr-un loc, am plecat. (…) M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe. Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zâzanie în care se certa din absolut nimic. Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminică era coșmar.”, a declarat aceasta.

Rona Hartner a învins boala nemiloasă cu care a fost diagnosticată și a trecut peste suferințele din mariajul eșuat. Actrița se bucură din plin de viață, demonstrând tuturor că este o femeie puternică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024