Prima pagină » Cancan ultimă oră » Rona Hartner este pe moarte. Sora ei a transmis un mesaj sfâșietor

Rona Hartner este pe moarte. Sora ei a transmis un mesaj sfâșietor

22 nov. 2023, 18:40,
în Cancan ultimă oră

Sora Ronei Hartner a transmis, în urmă cu puțin timp, un mesaj sfâșietor pe pagina de Facebook a artistei. Se pare că Rona nu se simte foarte bine, iar sora sa anunță ce se întâmplă cu artista.

Rona Hartener este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul de la noi. Artista a încercat, de-a lungul timpului, să învingă problemele de sănătate cu care s-a confruntat, iar starea ei de sănătate părea că s-a îmbunătățit.

Sora Ronei Hartner a transmis un mesaj sfâșietor, în urmă cu puțin timp

În urmă cu puțin timp, prin intermediul paginii de Facebook a artistei, sora Ronei Hartner a ținut să le prezinte fanilor cântăreței situația actuală cu aceasta.

Sora Ronei spune că artista își trăiește ultimele clipe, semn că starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei

Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este mesajul postat de sora Ronei partener, în urmă cu puțin timp, pe pagina artistei de Facebook.

Rona Hartner anunțase că una dintre metastaze, cea de pe creier, a crescut

În urmă cu aproximativ o lună, Rona Hartner anunța că a învins cancerul pentru a doua oară. Între timp, problemele de sănătate au reapărut, iar în urma ultimului control, medicii au anunțat-o că una dintre metastaze, cea de pe creier, a crescut. Artista spunea că nu știe ce planuri are pentru Sărbători din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a spus Rona Hartner, puțin îngândurată, pentru ciao.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024