Prima pagină » Cancan » Rona Hartner, despre Halloween: ”Se fac foarte multe vrăji și sacrificii umane”

Rona Hartner, despre Halloween: ”Se fac foarte multe vrăji și sacrificii umane”

02 nov. 2021, 09:04,
în Cancan

Rona Hartner este împotriva sărbătorii de Halloween cu totate că aceasta este sărbătorită în mai multe culturi. Având originea în cultura celtică, aceasta zi festivă a trecut de-a lungul timpului prin mai multe transformări. În prezent, în noaptea de 31 octombrie, oamenii aleg să se costumeze în diferite personaje, să meargă la colindat sau să organizeze petreceri tematice.

Această sărbătoare este corelată cu ”Dia de los Muertos”, ”Samhain” sau cu ”Sărbătoarea Tuturor Sfinților”.

Rona Hartner este împotriva sărbătorii de Halloween

Rona Hartner se declară total împotriva acestei sărbători, iar recent a vorbit despre acest lucru în cazul unui interviu. Actrița a spus că în această zi este sărbătorită moartea și că există o legătură extrem de strânsă cu forțele întunecate.

”Halloween e petrecere satanică, care a fost făcută în ziua de dinaintea tuturor sfinților și tuturor morților, e o sărbătoare pentru a face sacrifii umane, persoanele care sunt colindate și nu le dau bomboane, practic sunt blestemate de cei care nu le dau.

E noaptea în care se fac foarte multe vrăji și sacrificii umane pentru Satana. Nu e compatibilă pentru noi creștinii. Am fost afară, ca un om normal, am evitat pe toți ăștia îmbrăcați în orori, am venit acasă, mi-am făcut rugăciunea, m-am comportat normal și n-am deschis la nimeni”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.

Rona Hartner a trecut printr-un divort

În urmă cu doi ani, actrița Rona Hartner se căsătorea cu iubitul ei Herve Camilleri, pe Coasta de Azur. Nunta celor doi a avut loc după ultima ședință de chimioterapie a Ronei, iar la eveniment au participat peste 150 de persoane. Ambii avea la activ câte un mariaj din care rezultase câte un copil – un fiu pentru Herve și o fiică pentru Rona. Din păcate, lucrurile nu au mers între ei, astfel că la mai puțin de doi ani aceștia s-au despărțit.

Rona Hartner și Herve Camilleri și-au spus adio definitiv. Actrița a trecut prin momente grele când s-a pronunțat divorțul, însă acum pare să fi găsit calea către vindecare. Recent, în cadrul unui interviu acordat, vedeta a dezvăluit în ce relații a rămas cu fost soț, dar și cu ce lecții de viață s-a ales, în urma unei noi căsnicii eșuate.

„Din această experiență a divorțului am învățat, ca femeie, că nu contează bunele intenții pentru un cuplu. Cuplul, de fapt, contează numai pentru el însuși. Dacă un cuplu nu este destul de solid, chiar dacă sunt proiecte făcute împreună, pot fi și copii implicați, cuplul nu rezistă. Trebuie să vezi și ce a fost rău din vina ta. Nu trebuie să te simți victimă, chiar dacă te-a trădat partenerul. După o relație care a eșuat, trebuie să ieși din eșec și să lupți. Fuga este rușinoasă, dar e sănătoasă uneori. Însă, decât să stai într-o relație care nu este benefică, mai bine îți vezi de viață”, a precizat Rona Hartner.

Recent, Rona Hartner a spus că este împotriva sărbătorii de Halloween deoarece în această zi este sărbătorită moartea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`