Prima pagină » Cultural » Rona Hartner are din nou probleme de sănătate! „A apărut o metastază”

Rona Hartner are din nou probleme de sănătate! „A apărut o metastază”

14 nov. 2023, 11:39,
BZI.ro, în Cultural

După ce a anunțat că a scăpat de cancer, Rona Hartner are din nou probleme de sănătate. Rona este una dintre cele mai faimoase și respectate cântărețe din țara noastră. De-a lungul anilor, ea a depus eforturi semnificative pentru a-și atinge rezultatele dorite și a reuși să construiască o carieră de succes.

Cu toate acestea, viața artistei nu a fost mereu ușoară, deoarece s-a confruntat de mai multe ori cu probleme de sănătate. După ce a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer în 2019, boala a revenit și a trecut recent prin numeroase investigații și tratamente. Chiar dacă a mărturisit că boala a afectat o parte din corpul său, cântăreața a dezvăluită cu bucurie că a reușit să se vindece pentru a doua oară.

Deși nu a trecut mult timp de atunci, vedeta afirmă acum că se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Se pare că de data aceasta o metastază la creier îi perturbă liniștea.

Rona Hartner are din nou probleme de sănătate

Într-un interviu recent, Rona Hartner a dezvăluit că se confruntă din nou cu probleme de sănătate, la aproximativ o lună de la anunțul fericit că a învins cancerul pentru a doua oară. Chiar dacă corpul ei este acum vindecat, metastaza recent descoperită de medici nu poate fi neglijată, ceea ce înseamnă că vedeta trebuie să suspende toate activitățile.

Din această cauză, nu este sigură dacă o să petreacă sărbătorile în Canada alături de familie, deoarece pot apărea alte probleme în orice moment.

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie.

Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a mărturisit Rona Hartner, în urmă cu puțin timp, pentru ciao.ro .

Care este ultima dorință a Ronei Hartner

Ultima dorință a Ronei Hartner este una care ține de cariera ei. Într-o postare pe Facebook, Rona a dezvăluit că una dintre marile ei dorințe este să poată finaliza un album la care lucrează de mai multă vreme. Totodată, artista a mărturisit că speră a fiica ei de doar 14 ani să depășească ușor momentul dispariției ei, dacă va fi cazul.

„Vreau să nu plec de aici până nu termin discul meu Eternity. Chiar vreau să fac acel album, nu vorbesc habotnic, pentru că am văzut că sunt oameni care sunt vindecați prin piesele acelea. Știu că am primit în rugăciuni muzica și textul și vreau să-l fac. Am să-l fac, chiar dacă nu știu dacă mă mai țin pe picioare, dar am să-l fac. E singurul lucru pe car mă ambiționez să-l mai fac. Și, pe urmă, am să mă rog la Dumnezeu să fie bine pentru fata mea, să găsim soluții și aștept un miracol”, a spus Rona Hartner într-un live pe Facebook.

Din nefericire, Rona Hartner are din nou probleme de sănătate pe care speră să le depășească cu brio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 iulie 2024
05 iulie 2024