Prima pagină » Cancan » Rona Hartner a fost căsătorită de două ori. Totul despre iubirile pasionale ale artistei

Rona Hartner a fost căsătorită de două ori. Totul despre iubirile pasionale ale artistei

24 nov. 2023, 11:36,
în Cancan

Regretata artistă Rona Hartner a fost căsătorită de două ori, ambele mariaje fiind asemenea unui foc de paie, culminând cu divorțuri rapide. Actrița a iubit cu patimă și s-a căsătorit din dragoste, dar cele două căsnicii au însumat puțin peste 3 ani. Cu toate acestea, niciunul dintre foștii soți ai Ronei Hartner nu i-a fost alături în ultimele clipe de viață.

Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după o luptă cruntă cu cancerul, boală cu care a fost diagnosticată în 2019. În toată această grea încercare, artista nu a avut parte de sprijinul celor doi bărbați pe care i-a iubit. Cel puțin așa a povestit ea, cu amărăciune, potrivit LPF.

Rona Hartner a fost căsătorită de două ori

Rona Hartner a strălucit pe scenă, în filme, dar nu a avut noroc în ceea ce privește sănătatea și dragostea. A iubit cu patimă, s-a căsătorit din dragoste, dar mariajele ei nu au avut viață lungă. Rona Hartner a fost căsătorită de două ori, mai întâi cu Rocco Sedano, cu care are o fiică, iar apoi cu Herve Camilleri. Recent, Rona Hartner declara că foștii soți nu au ajutat-o cu absolut nimic în această perioada extrem de grea pentru ea. Singurele persoane care i-au fost alături necondiționat au fost sora, fratele și fiica sa.

„Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, declara Rona Hartner în urmă cu ceva timp.

Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner

Primul soț al Ronei Hartner, pe care actrița l-a cunoscut în 2007, este Rocco Sedano, dansator argentinian. Este bărbatul de care Rona a divorțat în 2008, dar care i-a dăruit o splendoare de fetiță, Rita Sumayla, acum în vârstă de 15 ani. Tatăl și fiica au avut și au o relație bună și chiar seamănă foarte mult și din punct de vedere fizic.

Născut dintr-un tată care a fost un dansator de folclor argentinian și o mamă pianistă și dansatoare, Georges Rocco Sedano a trăit de mic într-o lume a artiștilor. A studiat pianul timp de nouă ani la Conservatorul din Rennes. Mai târziu, tatăl său l-a învățat Malambo (dans popular argentinian), boleadoras (instrument de percuție), precum și tehnici de jazz.

Al doilea mariaj a fost cu Herve Camilleri

În 2019, la 46 de ani, după ultima şedinţă de chimioterapie, Rona Hartner s-a căsătorit, în Franţa, cu Dj Herve Camilleri. Evenimentul a avut loc pe Costa de Azur şi a reunit în jur de 150 de persoane.

„Ne-a unit muzica, dar ne-au unit şi alte chestii şi, înainte de toate, contează faptul că este o fire caritabilă şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului ăstuia îi spun «da».

Din momentul ăla m-am îndrăgostit brusc de el, parcă s-a deblocat ceva în sufletul meu. Se ruga de mine de vreo trei-patru luni să-i spun «da» şi i-am spus «nu, nu te ştiu cum eşti»”, mărturisea Rona Hartner într-o emisiune TV.

Dar iată că nu a durat mult, iar Rona a înlocuit cuvintele frumoase cu cele amare. În 2021 a divorțat de Herve Camilleri. Acesta, în vârstă de 45 de ani, este om de afaceri francez, care se ocupă și cu îngrijirea animalelor fără adăpost. Acesta a mai fost și el căsătorit și are un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024