Prima pagină » Cancan » Rona Hartner a făcut anunțul despre divorț în direct la TV. „Nu o să afle nimeni…”

Rona Hartner a făcut anunțul despre divorț în direct la TV. „Nu o să afle nimeni…”

14 mai 2021, 14:59,
în Cancan

Este informația bombă a zilei în showbiz, după ce Rona Hartner a făcut anunțul despre divorț, după trei ani de la căsătoria cu Herve Camilleri. Vedeta a povestit prin ceea ce trece în emisiunea „Vorbește lumea”. Mai mult, ea și soțul său s-au separat deja, Rona petrecând Paștele ortodox singură.

Rona Hartner divorțează de soțul ei, Herve Camilleri, cu care s-a căsătorit pe 5 octombrie 2019. Anunțul dureros a fost făcut de vedetă în direct, la TV. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, Rona Hartner a dat vestea care i-a șocat atât pe Lora și Cove, care au rămas fără cuvinte, cât și pe telespectatori.

Rona Hartner a făcut anunțul despre divorț

Povestea dintre Rona Hartner și Herve Camilleri a ajuns la final, după cum a declarat artista. Din păcate, chiar dacă lucrurile păreau să se fi așezat pe un făgaș normal, după ce Rona s-a confruntat cu cancerul, vedeta se va despărți. Mai mult, Rona Hartner a menționat că a păstrat casa și merge înainte, chiar dacă viața ei amoroasă s-a prăbușit.

„Da, divorțăm (…) Nu dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat, nu o să afle nimeni. Aceasta este singura soluție, am păstrat casa care era pe numele meu și gata. Momentan suntem separați”, a anunțat Rona Hartner, în emisiunea „Vorbește lumea”.

Astfel, artista bifează un al doilea mariaj eșuat, aceasta fiind căsătorită în trecut cu artistul sud-american Rocco Sedano, cu care are o fiică. Astfel, din prima căsnicie, Rona Hartner a născut-o pe Sumalya, care are acum 6 ani.

Rona Hartner a fost singură de Paște

Vedeta a dezvăluit că de Paște a petrecut fără să fie alături de partenerul ei, dar consideră că misiunea pe care o avea alături de soțul său a ajuns la final. Chiar dacă trece prin momente grele, Rona Hartner spune clar că nu și-a pierdut optimismul și credința în Dumnezeu, așa că va merge mai departe pe drumul său singură.

„De Paște eram despărțiți. A fost un post mai dificil și cred că pentru misiunea pe care o aveam împreună Dumnezeu avea nevoie să fim puțin mai puternici, poate că nu am fost. Eu continui această misiune. (…) aceasta este situația, drumurile noastre s-au despărțit. Sunt bine, cu analizele sunt impecabil, nu am nicio problemă, cu imunitatea sunt extraordinar. Psihologic, nu am vorbit o lună jumătate despre această problemă, consider că mi-a fost destul de greu. (…) Oamenii au atâtea probleme, prefer să nu mai vorbesc și eu despre problemele mele”, a adăugat Rona.

Rona Hartner, dezvăluiri despre fiică și mariaj

Rona Hartner a mai dezvăluit că este important să se pună pe locul doi pentru a se ocupa de fiica ei, Sumalya. Numele acesteia, tradus din amerindiană, înseamnă „lumină splendidă”. Deși relația mamă-fiică este una foarte apropiată, timpul pe care cele două îl petrec împreună este unul limitat.

Cât despre divorțul de Herve Camilleri, vedeta a preferat să dea din casă câteva detalii neștiute despre primul mariaj. Astfel, ea a vorbit despre diferențele dintre cele două căsnicii eșuate.

„În cuplu se merge ca pe o barcă, uneori ajungi pe malul mării și barca este praf, oamenii sunt în picioare, dar nu au mai ținut. La prima căsătorie am simțit că soțul meu a sărit din barcă. Aici am ajuns amândoi la mal, am făcut 3 proiecte extraordinare, dar nu mai era barca”, a mai povestit Rona Hartner despre cel de-al doilea divorț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`