Prima pagină » Radio » Actualitate » Romina Power are mari probleme de sănătate. Fosta soție a lui Al Bano este în cârje

Romina Power are mari probleme de sănătate. Fosta soție a lui Al Bano este în cârje

10 nov. 2022, 10:12,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgita artistă Romina Power se confruntă în prezent cu mari probleme de sănătate, fosta soție a lui Al Bano făcând un anunț tulburător. Interpreta a apărut recent în cârje, suferința ei fiind cauzată de o afecțiune la un picior. De altfel, Romina Power a suferit și o operație în 2019, însă problemele ei par să se fi acutizat în ultima perioadă.

Al Bano și Romina Power sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica internațională. În prezent, fostul tenor are 79 de ani, iar artista este cu 8 ani mai mică decât el, dar nici unul, nici altul nu își arată vârsta. Cu toate acestea, îndrăgiții artiști ncă susțin concerte memorabile și încântă lumea cu piesele lor.

Romina Power are mari probleme de sănătate

La cei 71 de ani pe care îi are, Romina Power nu se află în cea mai bună formă. Fosta soție a lui Al Bano le-a făcut cunoscute fanilor problemele de sănătate de care suferă, într-un filmuleț postat pe Instagram, în care apare așezată, având cârjele alături.

„Trebuie să recunosc că pur și simplu nu pot să merg. Din păcate, corpul meu îmi face în acest moment probleme și, din păcate, nu mai sunt atât de agilă pe cât mi-aș dori”, mărturisește Romina Power într-un filmuleț postat pe contul său de socializare.

Problema de care vorbește artista a împiedicat-o să participe în urmă cu câteva zile la o seară spirituală care a avut loc la Lecce, la Muzeul Castromediano. Anunțul Rominei Power i-a îngrijorat foarte tare pe fani, cu atât mai mult cu cât aceasta are probleme la un picior care îi provocă dureri de ani de zile.

De altfel, potrivit presei italiene, în 2019 ea a suferit și o intervenție chirurgicală, dar nici măcar operația se pare că nu i-a rezolvat problemele. Și totuși, artista este o luptătoare și a încercat să-și liniștească fanii, asigurându-i că problemele ei vor trece, uitându-se drept la picioarele pe care le ținea ascunse sub masa la care stătea.

Romina Power a apărut în cârje pe scenă

Vestea cea bună este că s-a ținut de cuvânt, căci la doar o zi distanță, Romina Power s-a urcat pe scena Palatului Culturii din Sofia, Bulgaria, acolo unde a susținut un spectacol de zile mari. Dar asta nu înseamnă că problemele sale de mobilitate au dispărut ca prin farmec, căci artista a ajuns în cârje pe scenă și mare parte a concertului l-a susținut așezată pe scaun.

De altfel Romina Power este așteptată zilele acestea și în România, unde va susține două concerte alături de fostul ei soț Al Bano. Astfel, pe 11 noiembrie este programat un eveniment artistic la București, iar pe 13 noiembrie, la Cluj-Napoca. Concertele fac parte dintr-un turneu mai amplu, intitulat AL BANO & ROMINA POWER Live Tour 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *