Prima pagină » Cancan » Romina Gingașu și-a făcut apariția la TV, într-o ținută de pe AliExpress. “Important este că eu mă simt bine”

Romina Gingașu și-a făcut apariția la TV, într-o ținută de pe AliExpress. “Important este că eu mă simt bine”

11 ian. 2024, 11:12,
în Cancan

Romina Gingașu (31 de ani), soția româncă a lui Piero Ferrari (78 de ani), omul de afaceri care deține 10% din compania Ferrari, a apărut la Pro TV, într-o ținută de pe AliExpress. În anul 2021, în Capri, Italia, Romina Gingașu, o femeie de origine română din Călărași, s-a căsătorit cu Piero Ferrari, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari.

Ea a admis că viața ei s-a schimbat complet după căsătoria cu omul de afaceri italian.

Romina Gingașu și-a făcut apariția la TV, într-o ținută de pe AliExpress

Cu toate că locuiesc în Italia, cei doi soți se află acum în București, unde vor participa la premiera filmului „Ferrari”, care prezintă viața lui Enzo Ferrari. Înainte de eveniment, Romina Gingașu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. „Este prima mea apariție în direct”, a recunoscut soția miliarului Piero Ferrari, a cărui avere este estimată la peste 6 miliarde de dolari.

Cătălin Măruță, prezentatorul emisiunii, a lăudat imediat aspectul Rominei Gingașu, care nu a ezitat să dezvăluie că rochia gri pe care o poartă și pantofii negri nu depășesc suma de 500 de lei, echivalentul a 100 de euro.

„Sunt îmbrăcată foarte simplu astăzi. Nu costă mai mult de 95 de euro. Am avut foarte multe întâlniri, am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea, am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion, apoi am aterizat în Italia, am venit în România, apoi înapoi în Italia, apoi doua zile la Londra, apoi câteva zile în Elveția, la Davos și vedem mai departe.

Da, rochia mea este de pe AliExpress, 50 de euro, iar pantofii sunt Zara. Important este că eu mă simt bine, asta e cel mai important. Am avut întâlniri, am avut și alte interviuri și eu mă simt perfect așa. Deci spune 100 de euro, să nu fim chiar…”, a explicat Romina Gingașu.

Cum a decurs prima întălnire dintre Romina Gingașu și Piero Ferrari

Romina Gingașu, o româncă, s-a căsătorit cu Piero Ferrari acum doi ani și se pare că va fi inclusă printre moștenitorii imperiului Ferrari. Romina Gingașu (33 de ani) și fiul legendarului Enzo Ferrari (78 de ani) formează un cuplu de aproximativ 7 ani și au hotărât să-și unească viețile într-o ceremonie discretă.

Soția lui Piero Ferrari este originară din București, dar trăiește de mulți ani în Monte Carlo, unde a lucrat pentru compania de aviație „Bombardier” și a absolvit Academia de Tehnică Militară. De fapt, așa l-a întâlnit pe miliardar, prin locul său de muncă. Romina vindea avioane persoanelor bogate din lume și astfel a intrat în contact cu cel care i-a devenit soț. Determinarea cu care a încercat să-i vândă un avion Piero l-a impresionat cu siguranță pe miliardar, care a invitat-o la cină.

De curând, Romina Gingașu și-a făcut apariția la TV, într-o ținută de pe AliExpress și a uimit audiența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`