Prima pagină » Cancan » Romina Gingașu a renunțat la carieră pentru a fi cu Piero Ferrari. „Am ales cu inima și nu regret”

Romina Gingașu a renunțat la carieră pentru a fi cu Piero Ferrari. „Am ales cu inima și nu regret”

11 ian. 2024, 10:35,
BZI.ro, în Cancan

Romina Gingașu a renunțat la carieră pentru a fi cu cel care i-a devenit soț, Piero Ferrari, moștenitorul celebrului imperiu auto. Atunci când l-a cunoscut, tânăra avea 24 de ani și lucra în Monte Carlo pentru o celebră companie de avioane private. Romina Gingașu povestește că a simțit din prima clipă că va rămâne alături de moștenitorul companiei Ferrari.

Romina Gingașu și Piero Ferrari, în vârstă de 78 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2021, iar relația lor este dovada clară că vârsta este doar un număr. Moștenitorul imperiului Ferrari a cunoscut-o pe tânăra româncă pe vremea când aceasta avea 24 de ani. la acea vreme, Romina locuia la Monte Carlo, lucra la compania Bombardier și vindea avioane private.

Romina Gingașu a renunțat la carieră pentru a fi cu Piero Ferrari

După ce și-a terminat studiile la Academia Tehnică Militară, Romina Gingașu a ajuns să lucreze la Monte Carlo, pentru o celebră companie de avioane private. Aceasta avea 24 de ani atunci când l-a cunoscut pe Piero Ferrari. Din spusele ei, a încercat să-i vândă un avion, însă moștenitorul imperiului Ferrari a ignorat-o timp de 6 luni. După care, subit, afaceristul a căutat-o și a invitat-o la cină. Discuțiile au decurs foarte bine între ei, încât au ajuns să facă pasul cel mare și să se căsătorească.

Tânăra susține că din prima clipă a știut că vor rămâne împreună, căci lucrurile s-au înfiripat natural între ei. A simțit că este bărbatul alături de care își va întemeia o familie și va avea un cămin fericit. Iată că, după ani buni, totul avea să fie la fel de frumos ca la primele întâlniri.

„Am încercat să-i vând un avion privat lui Piero Ferrari. El m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape 6 luni. M-a invitat la cină, în final, el era singur, eu eram singură. Așa am decis să construim o viață împreună și un cămin împreună. Eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare. A trebuit să merg la acel interviu, mi s-a spus că de la 1 trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot”, a povestit Romina Gingașu, într-o emisiune TV.

Romina nu regretă alegerea făcută

Așadar, Romina Gingașu a mărturisit că în urmă cu 7 ani avea o ofertă de muncă foarte bună, venită tocmai de la Paris. A trecut toate interviurile, iar compania respectivă ar fi dat orice s-o angajeze. Doar că ea a ales cu inima, așa că nu a plecat în Franța. A rămas alături de Piero Ferrari, iar lucrurile s-au așezat frumos de-a lungul anilor. Nici până în ziua de astăzi regretele nu și-au făcut apariția în sufletul ei.

„Am ales cu inima și nu regret. Au trecut 7 ani”, a mai spus soția lui Piero Ferrari.

În altă ordine de idei, Romina a povestit că vine aproape lunar în România și de cele mai multe ori împreună cu soțul ei. Iar atunci când sunt în țară, cei doi folosesc o mașină românească, mai exact o Dacia Sandero Stepway.

„Îi place în România, este diferit față de Italia. România are un lifestyle frumos și ne place să venim pentru câteva zile. Ne deconectăm un pic de lumea Ferrari. Și chiar de curând ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București cu ea și i-a plăcut”, a spus Romina Gingașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024