Prima pagină » Cancan » Romina Gingașu a făcut un pact cu soțul ei, moștenitorul Ferrari. Când s-au căsătorit de fapt

Romina Gingașu a făcut un pact cu soțul ei, moștenitorul Ferrari. Când s-au căsătorit de fapt

17 iul. 2024, 13:23,
BZI.ro, în Cancan

Romina Gingașu recunoaște că a făcut un pact cu soțul ei, Piero, moștenitorul Ferrari, ambii păstrând secretă data căsătoriei. Tot ce se știe este faptul că nunta celor doi a avut loc în Capri, pe 24 iulie 2021. Totodată, Romina Gingașu și Piero Ferrari au decis că nu vor avea niciodată copii.

Romina Gingașu continuă să fascineze cu viața și cu prezența ei. Deși în ultimii ani a tot bifat apariții la TV și în podcasturi, românca tot mai găsește câte ceva interesant de povestit, fie despre căsnicia ei, fie despre trecutul ei sau despre mediul de afaceri. Romina Gingașu a dezvăluit, recent, lucruri neștiute din căsnicia ei cu miliardarul Piero Ferrari, potrivit LPF.

I se spune doamna Ferrari, dar nu a luat numele soțului după căsătorie

S-a născut în comuna Mânăstirea din județul Călărași, nu a avut o copilărie ușoară, dar astăzi, la 32 de ani, Romina Gingașu are la picioare un adevărat imperiu. De mai bine de trei ani este căsătorită cu miliardarul Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, creatorul arhicunoscutului brand de mașini. Potrivit Forbes, la 79 de ani, Piero Ferrari are o avere estimată la 8,9 miliarde de dolari.

Romina Gingașu a fost invitata celei mai recente ediții a podcastului „Acasă la Măruță” și a făcut câteva declarații îndrăznețe. Deși i se spune „doamna Ferrari”, puțini au știut că pe ea nu o cheamă Ferrari după căsătorie.

„Nu sunt în buletin Ferrari, eu sunt Romina Gingașu. Nu am luat numele de Ferrari. Suntem căsătoriți, dar nu am luat numele, pentru că este marcă înregistrată și a fost decizia mea să nu iau acest nume. Altfel nu aș fi putut să fac nimic cu viața mea după. Deveneam un brand, iar atunci lucrurile se controlează de niște avocați, de un audit, de companii, ar fi devenit totul foarte complicat. El este Piero Lardi Ferrari, după numele mamei lui. E ok, eu sunt Romina Gingașu și consider că personalitatea mea și tot ceea ce reprezint eu este Romina Gingașu”, a precizat românca în podcastul „La Măruță”.

Romina Gingașu a făcut un pact cu soțul ei, moștenitorul Ferrari

Pe 24 iulie 2021, Romina și Piero făceau nunta în Capri, dar despre cununia civilă nu s-a știut nimic. Și iată de ce!

„Nunta a fost religioasă și a fost la Capri, dar nunta legală (n.r. – cununia civilă) a fost un secret și numai noi știm când, unde și cum”.

Este pactul pe care l-au făcut ca soți și pe care niciunul nu l-a încălcat până acum. Imagini de la cununia religioasă au fost publicate la vremea respectivă în mass-media. De remarcat cât de elegant și de decent s-a îmbrăcat Romina, rochia de mireasă având o croială office.

Totodată, „doamna Ferrari” a mai clarificat un aspect. A spus că nu va deveni niciodată mamă, iar asta pentru că este conștientă că soțul ei de 89 de ani nu va fi prezent foarte mult timp în viața copilului.

„N-o să devenim niciodată părinți. Este decis. Între noi am decis că nu o să devenim niciodată părinți. Eu nu vreau să am copii, la el nu mai e cazul. Ținând cont că eu am crescut fără tată, tatăl meu a murit când eu am avut 11 ani, nu pot să fac același lucru pentru copilul meu. Nu pot să fiu atât de egoistă, nu pot să cresc un copil fără tată”, a mai precizat Romina Gingașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 iulie 2024
17 iulie 2024