Prima pagină » Local » Romina Apostol, apariție de senzație la SuperStar. Ieșeanca a ridicat publicul în picioare. Smiley: „Ești o amazoană”

Romina Apostol, apariție de senzație la SuperStar. Ieșeanca a ridicat publicul în picioare. Smiley: „Ești o amazoană”

02 dec. 2021, 14:15,
BZI.ro, în Local

Miercuri, 1 decembrie 2021, în primul live al show-ului SuperStar, ieșeanca Romina Apostol s-a dezlănțuit pe scenă pe piesa lui Cargo ”Ziua vrăjitoarelor”.

După momentul său pe scenă, Romina Apostol a primit aplauze în picioare și cuvinte de laudă din partea juraților.

Carla’s Dreams: ”Eu ți-am spus că ești bucuria mea. Ești și frica mea”

Raluka: ”Ești impecabilă. Ești incredibil de bună”.

Smiley: ”De câte ori mă uit la Romina mă minunez. Când a început să cânte, parcă mi-a dar cineva o palmă după ceafă… Ești o amazoană… Cu fata asta, nu mi-e frică să intru într-un bar de rockeri”

Marius Moga: ”Ori ești teatrală, ne-ai păcălit… ori tu erai pe scenă și te întrebai ce caut eu aici. Și după aia ai auzit o chitară rock”

​Cine sunt cei 8 concurenţi care au convins publicul

Miercuri, 1 decembrie, a avut loc prima ediție live „SuperStar România”, la PRO TV. 10 concurenți au dat tot ce au avut mai bun pentru a trece mai departe, însă numai 8 dintre ei au convins publicul. Iată care sunt aceștia!

Maria Jugănaru
Maria Jugănaru este din Pitești și este elevă la Colegiul Brătianu, în clasa a XI-a. Este singură la părinți și regretă că nu mai are frați sau surori. Știe să cânte la pian, chitara acustică și electrică și la ukulele. Îi place să deseneze și să scrie poezii.

Maria Ojică
Maria Ojica are 20 de ani, este din Paşcani şi este studentă la Facultatea de Geografie, în Iaşi. A cântat de mică în orchestră de muzică populară din Paşcani, iar apoi a intrat la Liceul de Arte din Iaşi, unde a studiat canto classic

Artiom Topal
Artiom Topal are 28 de ani și este originar din UŢA Găgăuzia, satul Etulia, Republica Moldova. În prezent, este profesor de muzică în satul natal. În paralel, face masterul în Drept. Artiom provine dintr-o familie de muzicieni. Bunicii au cântat la diverse instrumente, mama a studiat baianul și acordeonul, iar tatăl – trompetă.

Victoria Peșterean
Victoria Peșterean are 25 de ani și este din Chișinău, însă locuiește în București, unde lucrează ca profesor de pian. Moștenește talentul de la ambii părinți, dar niciunul nu a studiat în domeniu.

Naomi Prie
Naomi Prie are 21 de ani, este studentă la Psihologie și vine din Câmpina. Cântă de la vârsta de 3 ani, dar nu a luat ore de canto. În 2019 a participat la „Vocea României”, după ce au sfătuit-o prietenii. Faptul că nu a trecut mai departe a fost o decepție pentru ea, dar și-a dat seama că nu a abordat piesa cum trebuie.

Alexandru Precup
Alexandru Precup are 26 de ani și este din București. Este lucrător comercial la o firmă de catering de doi ani. În 2015, a fost plecat la munca în Anglia. A lucrat într-un depozit, dar s-a întors după numai câteva luni.

Romina Apostol
Romina Apostol are 16 ani și este din Iași. Dansează, pictează și spune că are o latură artistică puternic dezvoltată. Știe să cânte la vioară, pian și chitară și activează, alături de un coleg, într-o trupă rock.

Alessandro Mucea
Alessandro Mucea are 17 ani și vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Când era prin clasa a VII-a a participat la un concurs local de talente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *