Prima pagină » Cancan ultimă oră » Romică Țociu, uimit de gestul Oanei Roman la nunta lui Pepe. Vedeta s-a așezat să prindă buchetul

Romică Țociu, uimit de gestul Oanei Roman la nunta lui Pepe. Vedeta s-a așezat să prindă buchetul

09 iun. 2024, 10:08,
în Cancan ultimă oră

Vineri, 7 iunie 2024, Pepe și Yasmine au făcut pasul cel mare, unindu-și destinele și în mod oficial. Cei doi au făcut cununia religioasă, dar și marea petrecere, iar atmosfera a fost una de zile mari. Multe nume din showbiz-ul monden și-au făcut apariția la eveniment, printre acestea numărându-se și Oana Roman. Vedeta a fost alături de bunul său prieten în ziua cea mare, s-a distrat pe cinste și nu a ezitat nici să intre în cursa pentru a prinde buchetul de mireasă.

La doi ani de la divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a decis să mai acorde încă o șansă iubirii, iar în anul 2022 se căsătorea civil cu Yasmine Ody, în mare secret. După cununia civilă, acum, a urmat și marea petrecere, iar nunta acestora a fost una impresionantă. Peste 300 de invitați au stat alături de cei doi miri, iar marele eveniment a fost unul atipic, în care s-a pus accentul pe distracție, potrivit Cancan.

Romică Țociu, uimit de gestul Oanei Roman la nunta lui Pepe

În ziua ce mare, alături de Pepe și Yasmine au stat numeroase vedete din showbiz, iar de la nuntă nu avea cum să lipsească Oana Roman. Pe aceasta și mire îi leagă o veche prietenie, așa că vedeta și-a făcut apariția, însoțită fiind și de către fetița ei. Oana Roman s-a distrat de minune la nuntă și, fiind o femeie singură, nu a ezitat să intre în cursa pentru a prinde buchetul de mireasă, cu speranța că își va găsi și ea alesul.

Deși Pepe și Yasmine și-au dorit o nuntă atipică, fără tradiții și obiceiuri plictisitoare, cei doi au respectat totuși câteva tradiții, precum aruncatul buchetului. Așa că atunci când a fost momentul, doamnele și domnișoarele necăsătorite s-au aliniat și au sperat că o să pună mâna pe el.

Printre cele care și-au dorit să prindă buchetul s-a numărat și Oana Roman, așa că vedeta s-a așezat în primul rând, cât mai aproape de mireasă, pentru a-și spori șansele, iar ca ea au mai făcut câteva doamne. Însă, atunci când Romică Țociu, prezentatorul evenimentului, le-a văzut, nu le-a lăsat să fure startul. Acesta a rugat-o pe Oana Roman și pe cele din primul rând să facă un pas mai în spate și să nu fure startul.

„Stai un pic…fetele mai în spate. Să moară mama, că va lovește. Natanticu pleacă de aici. Atenție… 3,2,1…Start”, a spus Romică Țociu.

Ei bine, deși multe au fost cele care și-au dorit să pună mâna pe buchet, până la urmă Ramona Olaru a fost cea care a reușit. Matinala de la Antena 1 a avut noroc și poate în curând va face și ea nunta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *