Prima pagină » Cancan » Romică Țociu se mândrește cu cei doi copii. Ce spune îndrăgitul artist despre problemele din viața de familie

Romică Țociu se mândrește cu cei doi copii. Ce spune îndrăgitul artist despre problemele din viața de familie

25 feb. 2022, 09:18,
în Cancan

Carismaticul actor Romică Țociu se mândrește cu cei doi copii. Dincolo de succesul impresionant pe plan artistic, acesta are o familie superbă de care este tare mândru. Romică Țociu are o fată și un băiat, iar de când a devenit bunic, radiază de fericire. Mereu energic și cu zâmbetul pe buze, Romică Țociu a ascuns suferințele din plan personal. Iată ce spune îndrăgitul artist despre problemele din viața de familie.

Romică Țociu, mândru de cei doi copii și de soția lui superbă

Unul dintre cei mai apreciați actori din România, Romică Țociu, se mândrește cu cei doi copii ai săi. Artistul are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiul său, Cătălin, și de frumoasa lui fiică, Daria.

Pe lângă realizările deosebite din carieră, acesta are o familie superbă și se declară un bărbat împlinit. Cătălin, fiul actorului, are la rândul lui doi copii, iar de când a devenit bunic, Romică Țociu este mai fericit ca oricând. Acesta își răsfață nepoții și petrece cât mai mult timp împreună cu aceștia.

Romică Țociu nu ezită să împărtășească această bucurie din viața privată cu fanii de pe rețelele de socializare. Acesta postează fotografii împreună cu cei doi copii ai săi și cu nepoții de care este tare mândru.

Carismaticul actor a recunoscut că nu se aștepta să devină bunic atât de repede, dar se bucură din plin de acest rol.

,,Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată. (…) Am plâns de bucurie.”, a declarat Romică Țociu atunci când fiul său i-a dat vestea că va fi bunic.

Mândru de copiii săi este și colegul de breaslă al lui Romică Țociu, nimeni altul decât Silviu Biriș. Actorul a trecut însă printr-un divorț dureros de mama copiilor lui, iar vestea că ar fi la un pas să renunțe la actorie i-a șocat pe mulți.

De momente grele a avut parte și celebrul actor Florin Călinescu. Acesta a fost marcat de pierderea soției după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare și a fost la un pas de depresie după decesul unuia dintre copii.

Și frumoasa interpretă de folclor Maria Dragomiroiu se mândrește cu familia sa superbă și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de copiii săi și de partenerul ei de viață.

Dincolo de împlinirile pe plan personal și profesional, Romică Țociu ascunde suferințe de nebănuit. Acesta a trecut prin momente extrem de grele în viața de cuplu împreună cu soția lui, Nicoleta Țociu.

Ce spune celebrul actor despre momentele tensionate din familie

Puțini sunt cei care știu că Romică Țociu a avut parte de suferințe și momente extrem de grele în familie. Artistul a fost devastat de durere atunci când a aflat că soția lui, Nicoleta, va trebui să se lupte cu o boală necruțătoare.

Cei doi au trecut împreună prin situații delicate, însă suferința i-a făcut și mai puternici. În prezent, partenera de viață a actorului a reușit să se vindece, iar susținerea și încurajările soțului ei celebru au contat enorm.

Nicoleta Țociu a vorbit deschis despre acea perioadă cruntă din viața ei și despre durerea pe care a simțit-o atunci când a aflat că este grav bolnavă.

,,Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei.”, a declarat aceasta.

În prezent, Romică Țociu și soția lui se bucură din plin de rolul de bunici și sunt mai fericiți ca oricând. Aceștia se mândresc cu familia lor frumoasă, fiind împliniți pe plan personal.

O familie superbă are și Cosmin Stan, unul dintre cei mai apreciați prezentatori de știri din România. Acesta are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și se bucură din plin de ipostaza de soț și tată. Și Mihai Jurca se declară un bărbat împlinit pe plan personal, având o biografie impresionantă și o carieră de succes în televiziune.

Carismaticul actor Romică Țociu este mândru de cei doi copii și se bucură din plin de rolul de bunic. Artistul are o familie superbă și o carieră de succes, având parte de aprecierea și admirația publicului, dar și a colegilor de breaslă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024