Prima pagină » Cancan » Romică Țociu, mărturisiri despre relația cu soția sa. Cei doi au trecut momente dificile în urmă cu 8 ani

Romică Țociu, mărturisiri despre relația cu soția sa. Cei doi au trecut momente dificile în urmă cu 8 ani

03 ian. 2024, 10:23,
în Cancan

Îndrăgitul comediant Romică Țociu a făcut unele mărturisiri despre relația cu soția sa, cu care este de mai bine de 28 de ani. Cei doi au împreună o fiică și un băiat, Daria și Cătălin, cu cel din urmă artistul participând la America Express. În plus, viața lui Cornel Palade este împlinită acum și de cei doi nepoți.

Romică Țociu și Cornel Palade, celebri pentru umorul lor, au format un cuplu comic foarte iubit în România. Replicile lor memorabile încă stârnesc zâmbete și sunt folosite în conversațiile de zi cu zi. Cu toate acestea, în ultimii ani, aparițiile lor comune s-au mai rarit, ceea ce i-a făcut pe fani să le simtă lipsa.

Romică Țociu, mărturisiri despre relația cu soția sa

Romică Țociu este căsătorit cu Nicoleta de peste 28 de ani, având împreună doi copii, Cătălin și Daria. Cei doii au trecut printr-o perioadă dificilă în 2016, când Nicoleta a fost diagnosticată cu cancer la sân. Recent, actorul a vorbit despre mariajul lor la Antena Stars.

„Nicoleta a înțeles din prima care este motivul vieții mele și bucuria de a fi în mijlocul publicului, de a fi pe platoul de filmare. Are ocupație, sunt cei doi nepoți. Așa că eu, apărând așa sporadic acasă, nu provoc decât bucurie. Au trecut vremurile alea când se uita la ceas și spunea când mai ajung pe acasă. Atât eu, cât și Cornel (n.r. – Palade), traversăm o perioadă frumoasă, la o vârstă frumoasă, unde ne bucurăm în fiecare zi și la orice spectacol pe care îl avem”, a declarat Romică Țociu.

În timpul interviului, actorul Romică Țociu a declarat că nu a fost niciodată superstițios și nu s-a preocupat cu hobby-uri. El a subliniat că pentru el, meseria a fost mereu cea mai importantă.

„Nu am fost niciodată în viața mea. Niciodată. Eu nu am superstiții și nici hobby-uri, ca bărbații la pescuit. Singurul meu hobby a fost meseria. Dacă a fost să mă cheme Cornel la un pescuit, m-am dus, dar nu mă duc duminica la 6, cu pantofii pregătiți. Nu sunt nici tipicar”, a explicat acesta.

Cine este Nicoleta Țociu

În ceea ce o privește pe Nicoleta, soția lui Romică Țociu, aceasta este cu 10 ani mai tânără decât artist. Se iubesc de mai bine de 28 de ani, au o căsnicie puternică și au fost binecuvântați cu doi copii, Cătălin și Daria.

De-a lungul timpului, Nicoleta și Romică Țociu au trecut prin multe, însă nu au renunțat niciodată unul la altul. Viețile le sunt înseninate de cei doi nepoți, care s-au născut din mariajul fiului lor, după care Nicoleta și Romică sunt topiți.

„Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei. Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru”, mai spunea Romică Țociu, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *