Prima pagină » Cancan » Romică Țociu, despre scandalul dintre Iulia Albu și Mike de la “America Express”. „A fost bombă! Ei au…”

Romică Țociu, despre scandalul dintre Iulia Albu și Mike de la “America Express”. „A fost bombă! Ei au…”

26 oct. 2023, 11:52,
în Cancan

Romică Țociu a vorbit despre scandalul dintre Iulia Albu și Mike de la “America Express”. Actorul face echipă cu fiul lui, în cadrul show-ului de pe Antena 1.

Recent, comedianul a făcut câteva declarații din spatele scenei emisiunii de aventură și recunoaște că au fost momente în care a simțit că nu mai poate continua competiția, dar prezența fiului l-a motivat.

Romică Țociu, despre scandalul dintre Iulia Albu și Mike de la “America Express”

Iulia Albu și Mike au atras atenția publicului după ce primele episoade ale emisiunii „America Express” au fost difuzate. Tensiunile dintre cei doi au apărut rapid, ceea ce i-a adus critici intense din partea telespectatorilor.

Romică Țociu a comentat evoluția lor și a menționat că vedeta a rămas destul de calmă, în contrast cu partenerul ei, care a manifestat mai multă irascibilitate. Cu toate acestea, comedianul a spus că cei doi se completează perfect și formează o echipă excelentă.

„Iulia era zen, a fost bombă! Nu am știut că Mike a fost așa de irascibil, dar ei au fost și sunt o echipă foarte mișto. S-a legat o prietenie mai strânsă, chiar dacă eu o știu pe Iulia de când era mai mică. Oricum s-a legat o prietenie între noi toți. Toată lumea a fost de gașcă! Nu pot să spun că a avut cineva fițe.

Puținele clipe frumoase le-am trait la maxim împreună cu ei. Aș repeta experiența doar dacă aș avea cazarea, mâncarea asigurată și să nu am un rucsac de 15 kilograme în spate. Am carat acel ghiozdan de dimineața până seara. Cel mai complicat lucru mi s-a părut să găsim cazare. E foarte greu să bagi doi străini în casă!’, a mai spus actorul pentru Playtech Știri.

Cum a fost experiența „America Express” pentru Romică Țociu

Romică Țociu a discutat și despre experiența sa și a lui Cătălin în cadrul emisiunii „America Express”. Comedianul recunoaște că au existat momente în care a simțit dorința de a renunța, dar prezența fiului l-a motivat să meargă mai departe.

„Când revăd întâmplările, prin ce am trecut, e un sentiment extraordinar! Nu știu cum am avut puterea să trec prin acele probe și cum am putut să le duc până la capăt. A fost o experiență extraordinată. Știam de la început că este cam grea, dar acolo s-a înmulțit greul cu 10. Proba cu blugii a fost o bombă! Ajunsesem la grămada aceea cu blugi, mi-a trecut prin minte că vom face niște blugi, dar nu să îi îmbrăcăm și să îi purtăm toata ziua. A fost atât de îngrozitor, dar nu aveam ce să facem. La un moment dat, nu mai aveam respirație.

Noroc cu Cătălin. El a fost busola mea. Eu am mai înjurat, el a fost calm. Dacă nu devii echipă, nu poți să duci la capăt toate provocările. Acum e doar începutul, dar nu știți ce va fi! Au fost momente când am vrut să renunț, jur! Nu doar eu, dar sunt alții mai tineri decât mine și i-au lăsat nervii imediat!’, a adăugat el, potrivit sursei citate.

După ce au apărut imaginile în spațiul public, Romică Țociu a vorbit despre scandalul dintre Iulia Albu și Mike de la “America Express”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *