Prima pagină » Cancan » Romică Țociu, aluzie obraznică cu privire la fosta soție a lui Cătălin Bordea. Ce a spus actorul despre Livia

Romică Țociu, aluzie obraznică cu privire la fosta soție a lui Cătălin Bordea. Ce a spus actorul despre Livia

22 ian. 2024, 12:08,
BZI.ro, în Cancan

Comediantul Romică Țociu a făcut recent o aluzie obraznică cu privire la Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Totul s-a petrecut în podcastul realizat de actor și fiul său și în care au fost invitați câștigătorii sezonului trecut de la America Express. Oricum, Cătălin Bordea a fost impresionat de ceea ce a spus Romică Țociu.

Recent, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost invitați în cadrul podcast-ului realizat de Romică Țociu și fiul său. Cei patru au abordat mai multe teme, iar printre altele au vorbit și despre proaspătul divorț prin care comediantul a trecut. Romică Țociu nu a ratat ocazia și a făcut o aluzie obraznică la situația în care Cătălin Borda se află. Replica acestuia, deși una usturătoare, a stârnit hohote de răs.

Romică Țociu, aluzie obraznică cu privire la fosta soție a lui Cătălin Bordea

După 11 ani în care au fost unul lângă altul, în vara anului trecut Livia și Cătălin Bordea și-au spus adio. Despărțirea a uimit pe toată lumea, însă adevăratul șoc a venit la câteva luni distanță, atunci când s-a aflat că fosta doamnă Bordea și-a părăsit soțul pentru un bun prieten al acestuia, rapper-ul Spike. Comediantul a fost distrus când a aflat veștile, însă acum a revenit la sentimente mai bune.

Așa cum spuneam, Cătălin Bordea a fost recent invitat în cadrul podcast-ului realizat de Romică și Cătălin Țociu. Aceștia au povestit despre experiența America Express, dar și despre întreaga situația prin care comediantul a trecut în ultima perioadă. Despărțirea de Livia nu a fost un subiect tabu, iar Romică Țociu chiar și-a permis să facă o aluzie destul de obraznică la adresa acesteia.

Tatăl lui Cătălin a dorit să îi împărtășească lui Cătălin Bordea un proverb care i se potrivește destul de bine și i-a spus că: „Prietenul la nevastă se cunoaște”. Zicala l-a amuzat teribil pe comediant, iar printre hohote de răs a mărturisit că o să își facă un tricou sau chiar un tatuaj cu această vorbă.

„Romică Țociu: Vreau să spun doar atât, proverbul ăla: prietenul la nevastă se cunoaște. Nu îl știai?
Cătălin Bordea: Nu îl știam.
Romică Țociu: Nu îl știați? Am dat-o eu, o știu. E de actualitate.
Cătălin Bordea: Eu cred că îmi fac tricou cu asta. Prietenul la nevastă se cunoaște. Da, îmi fac tricou cu asta. Este cea mai tare. Doamne, tatuaj”, a fost discuția celor doi.

Cătălin Bordea este pregătit pentru o nouă relație

Deși a suferit din dragoste, iar despărțirea de Livia nu a fost una prea frumoasă, Cătălin Bordea este gata să simtă, din nou, fiorii dragostei. Comediantul spune că are nevoie de o femeie în viața sa și are în plan ca până în vară să își găsească o parteneră potrivită pentru el.

„Eu abia aștept să mă îndrăgostesc. Eu acum n-am noimă, fac ce vreau și nu e în regulă pentru un bărbat să facă asta. Mi-am cumpărat trei perechi de adidași, aceeași culoare, același brand. Am făcut chestia aia din reflex, să mă întorc, să întreb «băi, e în regulă?» și n-aveam pe cine să întreb.

Sunt scăpat de sub control, pur și simplu. Mi-am luat două lanțuri de aur la fel, ce om normal la cap are două lanțuri de aur la fel?! Am luat primul lanț de aur, m-am întors să întreb «crezi că e OK?». Și nimic! Trebuie neapărat, până în vară, să-mi fac o relație, pentru că nu mai am noimă”, ne-a declarat Cătălin Bordea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024